sunn frokost smoothiebolle med bananer og jordbær

NÅ DITT SUNNE VEKTMÅL

Føl deg bedre, se bedre ut og lev bedre med våre løsninger for sunn vekt. Våre produkter for vektnedgang og vektkontroll er utviklet av forskere, skreddersydde til å hjelpe deg å nå dine mål og få fordelene av en balansert ernæring.

herbalife nutrition glass med shaker i ulike smaker

ET VELSMAKENDE OG SUNT MÅLTID

Herbalife Nutritions produktserie Formula 1 inneholder et utvalg av måltidserstatningsprodukter for vektkontroll og balansert ernæring. Alle Formula 1-shakene våre består av ingredienser av vegetabilsk opprinnelse og Express-barene våre er egnet for vegetarianere. Formula 1 inneholder plantebasert protein av høy kvalitet kroppen din trenger i ett balansert måltid. Det er et praktisk, balansert alternativ til en frokost, lunsj eller middag.

herbalife nutrition proteinrike mellommåltider og barer på et hvitt bord

PROTEINRIKE MELLOMMÅLTIDER

Våre proteinrike mellommåltider er en flott måte å dempe søtsuget på, mens du fyller opp kroppen din med proteiner og energi. Uansett om du er ute etter en næringsrik boost på formiddagen, en tilfredsstillende godbit på ettermiddagen eller en rask matbit på farten, vil vårt utvalg av barer og mellommåltider hjelpe deg med å nå dine ernæringsmål og å holde deg til den sunne måltidsplanen din.

herbalife nutrition forfriskende glass med aloemax-drikk med tilsatt sitron og mynte

DRIKKE MED FÅ KALORIER

Hold deg hydrert og hold fokuset på vektnedgangen din med vårt utvalg av velsmakende og forfriskende drikker med få kalorier. Fra koffeinholdig te til konsentrat med aloe vera, er våre produkter laget for å støtte et kalorikontrollert kosthold.