Billede: Herbalife nutrition glas med shakes i forskellige smagsvarianter

Et deilig vegansk, balansert måltid

Herbalife Nutrition har flere veganske produkter som vi kan tilby dersom du ønsker en mer vegansk eller plantebasert livsstil. For eksempel er alle Herbalife Nutritions Formula 1 New Generation Shakes laget med veganske ingredienser. De inneholder plantebaserte proteiner av høy kvalitet og alt i ett balansert måltid. Det er et praktisk, balansert alternativ til frokost, lunsj eller middag.

herbalife nutrition tekopper med citron-, hindbær- og ferskensmag

Veganske drikker med lavt kaloriinnhold

Oppretthold væskebalansen og hold deg oppdatert på vektkontrollplanen din med vårt utvalg av deilige og forfriskende lavkaloridrikker. Våre produkter, fra den koffeinholdige teen til aloe vera-konsentratet, er sammensatt for å støtte en kalorikontrollert diettplan – også for deg som ønsker å leve et vegansk liv.

herbalife nutrition fiber supplement drikke i glas

Plantebaserte kosttilskudd

Vitaminer, mineraler og andre kosttilskudd bidrar til å støtte ditt generelle velvære og vitalitet. De er avgjørende for kroppens normale vekst og utvikling. Herbalife Nutrition tilbyr også flere ulike kosttilskudd som du som veganer kan benytte deg av. For til tross for våre beste intensjoner, kan kostholdet ditt inneholde riktig mengde av hvert enkelt næringsstoff. Det er her kosttilskudd kan bidra til å sikre at kroppen får riktig drivstoff.

Deilige veganske snacks:

Prøv Herbalife Nutritions deilige snacks, som også er plantebaserte. Når du er på farten, kan det være litt av en utfordring å finne en matbit som ikke er full av fett, ekstra kalorier, skjult sukker og salt. Så hold sulten i sjakk med en Herbalife Nutrition-snack.