kvinnelig idrettsutøver på treningssenter som holder en herbalife24-sportsflaske

SPORTSERNÆRING

Tren som en idrettsutøver. Ta aktivitetsnivået, prestasjonene dine og restitusjonen din til det neste nivået med Herbalife24®. Vår 24-timers produkter med sportsernæring brukes av mer enn 190 idrettslag, idrettsutøvere og på arrangementer verden over for å yte sitt beste.

mannlig idrettsutøver på treningssenter som forbereder seg til trening

FØR TRENING

Å forberede kroppen din på dagens treningsøkt er like viktig som å lade opp igjen etter å ha trent. Få mest mulig ut av treningsøkten din ved å få i deg nok væske og å gi kroppen energi med vår Lift Off ® Sprudlende drikk.

en gruppe venner på treningssenter iført sportstøy og holder treningsutstyr

UNDER TRENING

Hold energinivået oppe under treningsøkten. For å hjelpe deg med å optimalisere ytelsen din, har vi utviklet Herbalife24®Prolong – det perfekte produktet til å hjelpe deg på dine daglige treningsøkter og å bidra til at du presterer ditt beste.

mann og kvinne på treningssenter hviler på gulvet etter en intens treningsøkt

ETTER TRENING

Etter en intens treningsøkt trenger både du og musklene hvile. En effektiv restitusjon har en balanse av væsketilførsel, proteiner og karbohydrater. Utforsk vår produktserie, spesielt designet for å hjelpe deg å føle deg bra etter trening.

kvinnelig idrettsutøver hopper på crossfitboks i tre under en treningsøkt på treningssenter

HELE DAGEN

Enten du jogger forsiktig eller er en eliteidrettsutøver er det å oppfylle dine daglige ernærings- og væskebehov utrolig viktig for treningen, ytelsen og restitusjonen din. Tren som en idrettsutøver og slipp løs potensialet ditt med vår kompromissløse serie med sportsernæring.