flasker med herbalife nutritions kosttilskudd med fiber & urter, roseguard og n-r-g-tabletter på hvitt bord

KOSTTILSKUDD

Selv om vi forsøker, så inneholder kanskje ikke det daglige kostholdet vårt riktig nivå av alle næringsstoffer. Da kan kosttilskudd hjelpe, som en god måte å sikre at kroppen får rett drivstoff på. Vitaminer og mineraler støtter god helse og vitalitet og er avgjørende for kroppens normale vekst og utvikling.

skrivebord med herbalife nutritions multivitamin-flasker og -tabletter

VITAMINER OG MINERALER

Vitaminer og mineraler er en essensiell del av kostholdet vårt. De er nødvendige for mange av de kjemiske reaksjonene som skjer i kroppen og for å opprettholde en god helse og velvære. Et balansert kosthold kan bidra til å tilføre essensielle vitaminer og mineraler, men det kan være vanskelig å få i seg de nødvendige næringsstoffer bare gjennom mat. Kosttilskudd som for eksempel multivitamintabletter kan være med å sørge for at du får i deg den anbefalte daglige mengden næringsstoffer.

herbalifeline max omega-3-kapsler i en fiskformet skål

SUNT FETT

Kroppen vår trenger små mengder fett for å fungere som den skal - i små mengder og med den riktige balansen, bidrar essensielle fettsyrer til å opprettholde et normalt syn og normal hjernefunksjon.

herbalife nutritions drikker med fibertilskudd i glass

FIBER

For å opprettholde en normal fordøyelse, trenger voksne 25 gram fiber hver dag, men de fleste av oss får ikke i oss nok. For å hjelpe deg til å nå ditt anbefalte daglige inntak, tilbyr vi en serie av fiberrike løsninger og tilskudd.

herbalife nutritions roseguard-tabletter i en skål og rosmarinblader

FYTONÆRINGSSTOFFER

Fytonæringsstoffene fungerer som antioksidanter og hjelper til med å opprettholde immunsystemets normale funksjon. Øk ditt daglige fytonæringsstoffinntak med Roseguard – Herbalife Nutritions løsning, rik på vitamin A, C og E.

herbalife nutrition proteinshake med vanilje i et glass med fersk frukt og mandler

EKSTRA PROTEIN

Øk ditt daglige proteininntak med ett enkelt steg - våre proteintilskudd av høy kvalitet er det perfekte tilskuddet til dine måltider og mellommåltider. Nyt dem i shaker, i smoothier, eller tilsett en måleskje i en skål med grøt.