Herbalife SKIN-serie - botanisk hudpleie for daglig bruk

BOTANISK HUDPLEIE MED DOKUMENTERTE RESULTATER

Herbalife SKIN kombinerer formel, kvalitet og dokumenterte resultater i en omfattende hudpleieserie. Intelligent ytre næring som får huden til å se frisk og forynget ut. Produktene våre har hverken tilsatte parabener eller sulfater og er formulert med planteprodukter og vitaminer for å forbedre hudens utseende. Ved hjelp av ingredienser som aloe vera og vitamin C, E og B3 fremmer vår klinisk testede Herbalife SKIN-serie mykere, glattere og mer glødende hud.*

Herbalife SKIN Collagen Skin Booster - skjønnhetsdrikk med dokumenterte resultater

EN HUD SOM SER SUNN UT, STARTER FRA INNSIDEN

En kombinasjon av vitenskap og smak. Ved hjelp av eksperter har vi utviklet Collagen Skin Booster – en skjønnhetsdrikk med dokumenterte resultater. Collagen Skin Booster inneholder Verisol® P – som er vitenskapelig dokumentert å redusere øyerynker og forbedre hudens elastisitet på bare fire uker. Med et høyt innhold av viktige vitaminer og mineraler er Collagen Skin Booster utviklet for å utfylle hudpleierutinen din. Smak er like viktig, og vi har ikke ofret noe av den i utviklingen av dette kollagenpulveret. Drikk Collagen Skin Booster i en forfriskende jordbær-sitronsmak.

DEN BESTE FEMTRINNS HUDPLEIERUTINEN

 1. RENS
  Først og fremst – trinn 1 i hudpleierutinen er rensing. Ansiktsrensemidler brukes til å fjerne overflødig fett, smuss og sminke før du toner og fukter. Herbalife SKIN har et allsidig utvalg av renseprodukter, formulert med botaniske og dyptrensende ingredienser, til enhver hudtype. Velg mellom Soothing Aloe Cleanser, Polishing Citrus Cleanser, Instant Reveal Berry Scrub og Purifying Mint Clay Mask.

 2. TON
  Bruk av toner etter rensing er den best bevarte hemmeligheten i hudpleie. Toning fukter og oppfrisker matt hud, samtidig som den klargjøres for bedre absorpsjon av serum. Den milde og oppløftende formelen i Energising Herbal Toner er helt alkoholfri og inneholder aloe vera og vitamin B3, C og E.

 3. BEHANDLE
  Neste trinn i hudpleierutinen er å redusere synligheten av fine rynker** og forbedre hudens mykhet.*** For å oppnå dette kan du bruke et serum med høy konsentrasjon av aktive ingredienser. Vi har formulert Line Minimising Serum med vitamin B3, antioksiderende vitamin C og E, aloe vera og kastanjefrøekstrakt. Dette lette serumet trekker raskt inn, og du vil se en forbedring i utstråling og glød.***

 4. MÅLRETT
  Huden rundt øynene er svært delikat og følsom og kan være utsatt for tørrhet. I dette trinnet må du være ekstra nøye med at huden under øynene får tilstrekkelig næring. Her kommer øyekremer og -geler godt med. Herbalife SKINs øyepleieprodukter – Firming Eye Gel og Hydrating Eye Cream – er formulert med aloe vera, agurkekstrakt og vitaminer for å bidra til å forbedre utseendet på hele øyeområdet.*

 5. TILFØR FUKTIGHET
  Det er svært viktig å bruke en fuktighetskrem, da den bidrar til å gi huden mer glød og føles mykere og glattere.*** Ved å bruke Daily Glow Moisturiser holder du huden frisk og hydrert hele dagen. Når det gjelder hudpleierutinen om kvelden, er det viktig å bruke Replenishing Night Cream for å tilføre nødvendig fuktighet til huden om natten. Beskytt huden mot bredspektret UVA/UVB-stråling ved å legge til SPF30 Protective Moisturiser i den daglige rutinen.

Herbalife SKIN-serie - hudpleieprodukter formulert med viktige vitaminer

VÅR HUDPLEIEFILOSOFI

Gi huden den næringen den fortjener. Alle Herbalife SKIN-produkter er formulert med botaniske ingredienser, kraftige antioksidanter og viktige vitaminer og mineraler. Alle ytre næringsprodukter fra Herbalife SKIN-serien er fri for parabener og sulfater. Ekspertutviklet næring av høy kvalitet er kjernen i alt vi gjør.

Herbalife SKIN-serie – enkel hudpleie

VÅR BOTANISKE HUDPLEIEFORMEL

Hudpleie gjort enkelt. Vi har skapt Herbalife SKIN-serien ved å bruke en unik kombinasjon av fuktighetstilførende botaniske materialer, antioksiderende vitaminer og viktige mineraler. Alle ansiktskremene, serumene, gelene og fuktighetskremene våre er klinisk testet og dokumentert å bidra til mykere, glattere og mer strålende hud.***

Herbalife SKIN 7-dagers resultatpakke

RESULTATDREVET, MED UTPRØVD FORMEL

Herbalife SKIN-serien er utviklet og formulert til å gi raske, synlige resultater på bare syv dager.* Vi tester, tester og tester igjen for å sikre at produktene er formulert til å oppnå merkbar forbedring i hudens mykhet, glatthet, glød og klarhet på bare syv dager.***

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Spørsmål 1: Hvordan vet jeg om huden min er normal til tørr?

Normal-til-tørr hud har områder der hudcellene flasser av, overflaten ser matt ut og fine rynker er mer synlige, særlig rundt øynene og ovenfor leppen. Sterke rensemidler, kaldt vær, innendørs oppvarming og tørre klimaer får huden til å føles stram og følsom. Heldigvis slipper de med normal-til-tørr hud kviser og uren hud. Hvis du har normal-til-tørr hud, bør du legge til Herbalife SKIN Soothing Aloe Cleanser i hudpleierutinen din.

Spørsmål 2: Hvordan vet jeg om huden min er normal-til-fet?

 Normal-til-fet hud ser glinsende ut, særlig i T-sonen (nese, hake, panne og kinn). Disse områdene har flere fettkjertler enn andre deler av ansiktet og er derfor litt fetere og får lettere akne. Det kan være at porene er tydeligere, kviser mer synlige, og at ansiktet er mer følsomt overfor sterke rensemidler og uttørrende alkoholholdige midler. Hvis du har normal-til-fet hud, bør du bruke Herbalife SKIN Polishing Citrus Cleanser.

Spørsmål 3: Er det nødvendig å bruke fuktighetskrem hvis jeg har fet hud?

 Absolutt! For at huden skal fungere på sitt beste, må den ha tilstrekkelig med fuktighet. Selv den feteste huden kan ha lav fuktighet. Uansett hva slags hudtype du har, er det viktig å tilføre fuktighet for å ha sunn hud. Dette bør gjøres hver morgen og hver kveld før sengetid. Herbalife SKIN-serien inkluderer en Polishing Citrus Cleanser som er utviklet for normal-til-fet hud.

Spørsmål 4: Når skal jeg bruke serum? Er det bedre å bruke det før eller etter nattkrem eller daglotion?

 Serum brukes alltid FØR fuktighetskremene. Serumer er som regel litt lettere i teksturen og konsistensen. De er formulert med ingredienser som skal trenge dypere inn i huden enn de fleste fuktighetskremer gjør. Derfor er det så viktig å påføre serum først, etterfulgt av natt- og dagkremene. Husk alltid å rense og tone huden før du bruker serum for å få maksimale resultater.

Spørsmål 5: Hvorfor er det viktig å bruke nattkrem?

 Hudceller erstattes raskere enn noen andre celler i kroppen. Den travleste tiden for cellereproduksjon skjer mens du sover. Det er nå kroppen din reparerer skadene som ble påført i løpet av dagen. Fordi nye celler oppstår på denne tiden, er det viktig å bruke en nattkrem som er beriket med vitaminer og næringsstoffer for å legge til rette for sunn cellefornyelse. Herbalife SKIN-serien inkluderer en nattkrem som er rik i antioksidanter for alle hudtyper, som bidrar til å bekjempe alderstegn.

Spørsmål 6: Kan jeg bruke både øyegel og øyekrem samtidig?

 Hvert av produktene er utviklet for en bestemt hudpleiefunksjon. Øyegelen strammer opp huden rundt øynene, mens øyekremen gir nødvendig fuktighet og bidrar til å minimere synligheten av fine rynker. For å få best nytte av dem er det nok best å holde seg til en dagrutine og en kveldsrutine, som vil si øyegel om morgenen og øyekrem om kvelden. Men hvis du velger å bruke begge, bør du bruke øyegel først og så vente et minutt eller to til den tørker, før du påfører øyekremen oppå.

Spørsmål 7: Hva er forskjellen på øyegel og øyekrem?

 Øyegel brukes som regel i løpet av dagen for å prøve å oppfriske området under øynene. Den gir en deilig kjølende effekt som gir friskhet og energi til den delikate huden. Herbalife SKIN Firming Eye Gel øker hudens elastisitet. En øyekrem kan brukes både om dagen og om natten, men påføres som regel rett før sengetid. Den har en rikere konsistens enn øyegelen og tilfører ekstra fuktighet og vitaminer. Prøv Herbalife SKIN Firming Eye Gel og Hydrating Eye Cream for flotte resultater. spendende Augencreme von Herbalife SKIN nutzen.

Spørsmål 8: Hvorfor må jeg eksfoliere?

Alle eksfolierer naturlig. Vi mister faktisk omtrent en million hudcellepartikler hvert minutt. En eksfolierende skrubb fremskynder denne prosessen. Hos tenåringer regenereres huden fullstendig ca. hver 14. dag. Men når vi blir 40 år, øker prosessen til 30–40 dager, noe som fører til tørr, gråaktig eller flekkete hud. God eksfoliering reduserer tiden cellene ligger på hudoverflaten. Skrubbepartiklene fjerner de tørre, døde cellene og løfter frem de nyere hudcellene, slik at vi får en sunnere og mer livfull hudfarge. Herbalife SKIN Instant Reveal Berry Scrub inneholder blåbærfrø til eksfoliering for å glatte og polere huden.

Spørsmål 9: Hvorfor bør jeg bruke en maske?

Masker renser, toner og fukter raskt og på én gang. De tilfører fuktighet eller absorberer fett fra huden, og de bidrar til å forbedre utseendet på porer, løse opp urenheter og tone huden. Resultatet er en myk, glatt overflate med bedre tekstur og tone. Det er lurt å alltid følge opp masken med en fuktighetskrem eller nattkrem for å opprettholde en sunn fuktighetsbalanse.

Spørsmål 10: Hvis jeg vil bruke en maske og eksfoliere på samme dag, hva bør jeg gjøre først?

 Jeg anbefaler å eksfoliere huden først. Det er ikke noen vits i å kaste bort en god maske på døde hudceller. Ved å eksfoliere først starter du med et fint, friskt ansikt å legge maske på. Da kan masken virkelig gjøre jobben sin uten hindringer fra døde eller døende hudceller.

Spørsmål 11: Hvordan kan jeg få kjøpt Herbalife SKIN-hudpleieprodukter i Norge?

 Herbalife SKIN-produkter selges kun gjennom et nettverk av selvstendige distributører. Du kan kjøpe Herbalife SKIN-produkter ved å ta kontakt med en av våre selvstendige distributører (finn en uavhengig distributør i nærheten av deg ved å hjelp av skjemaet vårt).

Spørsmål 12: Hvor lang tid tar det før jeg ser resultater?

 Herbalife SKIN-produktene er dermatologisk testet og klinisk dokumentert å vise raske, synlige resultater på bare syv dager*, mindre synlighet av fine rynker på syv dager** og merkbar forbedring av hudens mykhet, glatthet, utstråling, glød og klarhet på bare syv dager.***

Spørsmål 13: Er Herbalife SKIN-produkter veganske og cruelty-free?

 Herbalife SKIN-produkter testes ikke på dyr. Alle Herbalife SKIN-produktene er utviklet i tråd med EU-forskrifter som forbyr testing av kosmetikk på dyr. Dessuten er ingen av Herbalife SKIN ytre næringsprodukter formulert med noen form for animalske ingredienser.

 

* Resultatene gjelder Line Minimising Serum, Replenishing Night Cream, Daily Glow Moisturiser, SPF 30 Protective Moisturiser, Hydrating Eye Cream og Firming Eye Gel.

** Test på 30 testpersoner: ruhet i huden målt med Visioscan i intervaller på 0, 7 og 42 dager.

*** Test på 30 testpersoner: glatthet, mykhet, glød, utstråling og klarhet målt med visuell ekspertgradering i intervaller på 2, 4 og 7 dager.