Herbalife24 - sportsernæring av høy kvalitet

24-TIMERS SPORTSERNÆRING AV HØY KVALITET

Frigjør potensialet ditt med kompromissløs sportsernæring. Enten du er en lett jogger, friluftsentusiast eller toppidrettsutøver, kan sportsutvalget Herbalife24® løfte prestasjonen din opp til neste nivå. Fra høykvalitets proteinløsninger og elektrolyttdrikker til kosttilskudd du tar om kvelden – Herbalife24®-serien tilbyr produkter som er beregnet til å kunne tilpasses det din idrettsgren, trening og restitusjon krever. Du kan yte ditt beste med markedets første serie med 24-timers sportsernæring.

Herbalife24 CR7 Drive - løft ytelsen din

FORBEDRE PRESTASJONEN DIN MED CR7 DRIVE

I samarbeid med den profesjonelle fotballspilleren Cristiano Ronaldo har vi utviklet en treningsdrikk som bidrar til opprettholde utholdenheten* på treningsstudioet, på banen og i utendørs aktiviteter. CR7 Drive, med sin forfriskende smak av acai-bær, er en karbohydrat-elektrolyttdrikk formulert av eksperter, som gir energi til krevende treningsøkter og forbedrer væsketilførselen.* CR7 Drive er en moderne sportsdrikk med lett smak, som er formulert til å gi næring til driven i oss alle.

Herbalife24 Formula 1 Sport - måltidserstatningsshake

SPORTSERNÆRING SOM MÅLTIDSERSTATNING, FORMULERT AV EKSPERTER

Formula 1 Sport er ikke som andre måltidserstatninger. Gi energi til din indre idrettsutøver samtidig som du følger med på det daglige kaloriinntaket ditt. Dette unikt balanserte måltidet byr på en blanding av protein av høy kvalitet, fiber, karbohydrater og viktige vitaminer og mineraler. Utviklet av eksperter for å gi kroppen din de samme næringsstoffene som i et balansert måltid. Bevar kontrollen over den daglige fremgangen din med en deilig, lettvint sportsshake som måltidserstatning.

Herbalife24 Hydrate – få mest mulig ut av treningen din

KALORIFRI ELEKTROLYTTDRIKK

Væsketilførsel under trening er et viktig element for å oppnå optimal ytelse.** Ved hjelp av formler basert på dyptgående vitenskapelig forskning har vi utviklet en kalorifri elektrolyttdrikk. Herbalife24® Hydrate er fullpakket med vitamin C, som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Siden hver porsjon er pakket i individuelle poser og er lette å røre ut, kan du ta med deg Herbalife24® Hydrate hvor du enn går. Få mest mulig ut av treningen med vår velsmakende elektrolyttdrikk.

Herbalife24 Forleng - optimer ytelsen din

KARBOHYDRAT-PROTEINDRIKK MENS DU TRENER

For å hjelpe deg å optimalisere ytelsen din har vi utviklet en unik karbohydrat-proteinblanding som gir kroppen viktige næringsstoffer under lengre, intense treningsøkter.** Herbalife24® Prolong er beriket med vitamin C, B1, B3, B6 og B12. Prolong kan lett blandes med vann til en effektiv drikk med forfriskende sitrussmak. Herbalife24® Prolong er det perfekte produktet til å støtte dine daglige treningsøkter, så du kan yte ditt beste.

Herbalife24 Rebuild Strength - restituer deg etter styrketrening

RESTITUER DEG ETTER STYRKETRENING

Etter intens styrketrening trenger du og musklene dine å hvile. Det er derfor viktig å innta protein og karbohydrater til restitusjon.** Herbalife24® Rebuild Strength er en nydelig shake med sjokoladesmak til etter trening, som gir 25 gram protein. Dette bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Optimaliser restitusjonen med Herbalife24® Rebuild Strength.

Herbalife24 Rebuild Endurance – restituer deg etter utholdenhetstrening

RESTITUER DEG ETTER UTHOLDENHETSTRENING

En effektiv ernæringsplan for restitusjon har en balanse av væsketilførsel, proteiner og karbohydrater.** For å støtte restitusjon etter trening har vi formulert en karbohydrat-proteindrikk med viktige vitaminer og mineraler. Herbalife24® Rebuild Strength inneholder en unik blanding av vitamin C, E, B1, B2 og jern, og er dermed en ypperlig restitusjonsdrikk for utholdenhetssport og etter aerob trening.

Herbalife24 Restore - ernæringsstøtte om natten

KOSTTILSKUDD OM NATTEN

Kroppen din hviler og restituerer seg når du sover, så god søvn er viktig for optimal restitusjon. Herbalife24® Restore er et kosttilskudd for nattlig ernæringsstøtte og avslapning.*** Restore leveres i kapselform og inneholder vitamin A, E og C, som bidrar til et normalt fungerende immunforsvar. Føl deg klar til neste treningsøkt når du våkner. 

Herbalife24 Achieve Bars - ultra-praktisk proteinsnack

EN SPORTSPROTEINBAR DU VIRKELIG KAN NYTE

Proteinbarer er godt og lettvint å spise etter trening, og de bidrar til det daglige proteininntaket ditt. Enten du ser etter et balansert mellommåltid eller bare trenger et raskt protein-kick, kombinerer proteinbarene Herbalife24® Achieve myseprotein av høy kvalitet med nydelig smak. Hver bar inneholder 21 gram med protein og har lavt sukkerinnhold. Herbalife24® Achieve proteinbarer er tilgjengelige i to deilige smaker – Dark Chocolate og Chocolate Chip Cookie Dough.

Herbalife24 - serie med sportsernæring formulert for ytelse

FORMULERT FOR PRESTASJON. STØTTET AV FORSKNING

Løft treningsforberedelsene, ytelsen og restitusjonen din opp til neste nivå med Herbalife24®. Vår 24-timers sportsernæringsserie er utviklet for mosjonister, toppidrettsutøvere og alle som jobber for å prestere sitt beste. Hvert produkt er utviklet av eksperter og er støttet av vitenskapsbasert forskning. Alle Herbalife24®-produkter er formulert med ingredienser av høy kvalitet og testet nøye for å sikre at de møter og overstiger industristandardene. 

Herbalife24 - Informed Sport sertifisert ernæringsserie

UTVIKLET I ET LABORATORIUM. DOKUMENTERT I FELTEN

Alle Herbalife24®-produkter er grundig testet for forbudte stoffer av en uavhengig tredjepart. Kvalitetssikringsprogrammet Informed Sport sertifiserer at et prøveparti som dette produktet ble utviklet fra, er blitt testet for forbudte stoffer av LGC, et antidopingslaboratorium i verdensklasse. Herbalife24®-utvalget vårt utgjør en effektiv sportsernæringsplan, som dekker tilførsel av væske, proteiner, karbohydrater og viktige vitaminer og mineraler. Du kan også tilpasse sportsernæringsserien til dine personlige treningsbehov. Tren som en idrettsutøver med kompromissløs sportsernæring.

Herbalife24 - sportsernæring for hverdagsidrettsutøveren

100 % TILLIT TIL ERNÆRINGEN

Herbalife24®-produktene testes og overvåkes jevnlig for å oppfylle utallige detaljerte spesifikasjoner som skal garantere at produktene er stabile og at alle ingrediensene stemmer overens med etikettene. Vårt løfte er å sikre at alle utøvere og trenere kan stole på produktene våre. Maksimer prestasjonen og restitusjonen din med 100 % tillit til ernæringen din.

  

Vanlige spørsmål

Spørsmål 1: Hvordan utvikle en effektiv plan for sportsernæring?

Når du vurderer de mest effektive sportsproduktene å ta rundt trening, er det nyttig å tenke på dem i tre faser: før, under og etter trening.

  • Å forberede kroppen din til daglig trening er like viktig som å restituere den etter trening. Ernæringen før en treningsøkt bør fokusere på å tilføre kroppen væske og energi.**
  • Under treningen bør du opprettholde både energinivået og væsketilførselen.** Vår Herbalife24® Prolong karbohydrat-proteindrikk inneholder tilsatte vitaminer og er perfekt å ta under lange, intense treningsøkter. CR7 Drive er en sportsdrikk som ble utviklet i samarbeid med Cristiano Ronaldo og bidrar til å opprettholde utholdelsen*, gi energi til krevende trening* og forbedre væsketilførselen.*
  • Etter en intens treningsøkt trenger både du og musklene dine å hvile. En effektiv plan for restitusjon har en balanse av væsketilførsel, proteiner og karbohydrater. Oppdag våre Herbalife24® Rebuild Endurance og Rebuild Strength proteinshaker, proteinbarer og multivitaminer, som er utviklet for å bidra til restitusjon etter treningen og gi ernæringsstøtte. Protein bidrar til veksten og vedlikeholdet av muskelmasse.

 

Spørsmål 2: På hvilken måte er sportsernæring annerledes en vanlig ernæring?

Det er en misforståelse at sportsernæring bare er for profesjonell idrettsutøvere. Riktignok trener idrettsutøvere hardt, og ernæringskravene deres er høye, men sportsernæring er basert på et solid grunnlag av generell ernæring, og dette gjelder alle som er regelmessig aktive.

Generell ernæring krever at man inntar et visst antall kalorier og viktige næringsstoffer som opprettholder sentrale kroppsfunksjoner, og dette bestemmes av personens unike ernærings- og kondisjonsmål.

På samme måte gir en balansert sportsernæringsplan mat, væske og kosttilskudd etter behov, først og fremst for å fremme optimal helse, men også for å gi energi til fysisk aktivitet, støtte til restitusjon og optimalisering av treningstilpasning og ytelse.*****

  • Sikrer at kaloriene er sammensatt av riktige mengder makronæringsstoffer: proteiner, karbohydrater og fettstoffer.
  • Sikrer tilstrekkelig med væsketilførsel – dette er særlig viktig for at kroppen skal fungere som den skal. Når du drikker energidrikker, bør du følge med på med ditt daglige inntak av koffein.****

Spørsmål 3: Hva er sportsernæringsprodukter?

Ernæring og en god treningsplan går hånd i hånd. Enten du bare så vidt har begynt å trene, går regelmessig på treningsstudio eller er en aktiv idrettsutøver, trenger du optimal ernæring som støtter deg hvert minutt. Vår Herbalife 24® sportsserie har produktene du trenger til å forberede deg, trene og restituere deg. Utvalget kan tilpasses din personlige treningsplan. Løft trening, prestasjon og restitusjon til neste nivå med vår 24-timers sportsernæringsserie. Vi garanterer at hvert produkt fra hvert parti sjekkes for forbudte stoffer av en uavhengig tredjepart. For å gi deg ekstra sikkerhet kan produktene spores med batch-nummeret på produktet og sjekkes på www.informed-sport.com.

 

Spørsmål 4: Når bør jeg ta sportsernæringstilskudd?

Det er ikke bare hvilke sportsernæringsprodukter du tar, men når du bruker dem, som er viktig. Avhengig av dine egne kostholds- og kondisjonsmål kan det være at treningsprogrammet ditt krever visse typer sportsernæringstilskudd før, under og etter treningsøktene.** Sportsutvalget fra Herbalife24® gir ernæringsstøtte for den 24-timers idrettsutøveren. Det betyr at du kan tilpasse det til dine behov, basert på din sport, trening, ytelse og restitusjon.***

 

Spørsmål 5: Hvor kan jeg kjøpe sportsernæringsprodukter i Norge?

Herbalife24®-produkter selges utelukkende gjennom et nettverk av uavhengige distributører. Du kan kjøpe Herbalife24® sportsernæringsprodukter ved å kontakte en av våre uavhengige distributører (finn en distributør i nærheten av deg ved å bruke skjemaet vårt).

 

*Karbohydrat-elektrolyttløsninger bidrar til vedlikeholdet av utholdenhet under lange treningsøkter. Karbohydrat-elektrolyttløsninger forbedrer opptaket av vann under fysisk trening.

**Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2018;15(1):38. Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2017;14:33.

***Kim et al., Eur J Clin Nutr. 2007; 61(4): 536-541; Messaoudi et al., Eur J Clin Nutr. 2005; 44(2): 128-132; Miclo et al., FASEB J, 2001; 15(10): 1780-1782

****Det anbefales å ikke overstige et daglig inntak på 400 mg koffein fra alle kilder (200 mg for gravide eller ammende kvinner). EFSA NDA Panel, 2015. EFSA Journal 2015; 13( 5):4102, 120 pp.

*****Thomas et al. J Acad Nutr Diet. 2016;116(3):501-528.