START YOUR BUSINESS TODAY

herbalife nutrition-distributør arbeider hjemme på en laptop

START DIN VIRKSOMHET I DAG

Bygg opp din egen virksomhet med Herbalife Nutrition - en av verdens ledende direktesalgmerkevarer. Begynn i dag – dra fordeler av vår beviselige suksess som industriledere og tiår av erfaring, og legg grunnlaget for din egen virksomhet.

herbalife nutrition-coach snakker med sine kunder i en nutrition club

VÆR DIN EGEN SJEF

Bestem over din egen arbeidshverdag og jobb hvor enn du velger. Fleksibilitet er bevist en stor positiv innvirkning på arbeid-liv-balansen, dermed er en slik mulighet kanskje akkurat det du trenger. Bygg opp nettverket ditt og bygg opp en virksomhet som passer i ditt liv.

herbalife Nutrition formula 1-shaker og gold standard-merke

GOLD STANDARD-GARANTI

Vår Gold standard-forpliktelse skal hjelpe deg å vokse. Det betyr at vi er enkle å jobbe med, fullstendig transparente og har mulighet til å tilby gode vilkår for å støtte dine forretningsmål.

Green Tick

Lave oppstartkostnader: Ingen minimumskrav til bestillingsverdi eller krav til å kjøpe salgs- eller forretningsverktøy.

Green Tick

Pengene-tilbake-garanti: 100% refusjon på Herbalife Nutrition medlemspakke om medlemskapet blir kansellert for hvilken som helst grunn innen 90 dager.

Green Tick

Full forretningsmessig gjennomsiktighet: Klar og presis forretningsinformasjon om din potensielle inntjening.

Green Tick

Garantert 100 % av pengene tilbake: 100% refusjon på alle usolgte produkter som ble kjøpt i løpet av de siste 12 månedene om medlemskapet av en eller annen grunn kanselleres.

    

mann og kvinne snakker og ler i en herbalife nutrition club

BLI EN DEL AV FELLESSKAPET VÅRT

Del din lidenskap med millioner av likesinnede ernæringsentusiaster verden rundt. Dra nytte av ekspertopplæringer, støtte og tilgang på produkter som er utviklet av ledende ernæringsforskere. Produktene våre er ikke tilgjengelige i butikker eller utsalgssteder - de selges utelukkende gjennom et nettverk av selvstendige Herbalife Nutrition-Distributører.

herbalife nutrition-startpakke innhold

DIN STARTPAKKE

Meld deg inn, start virksomheten din og bestill din startpakke. Denne startpakken vil gi deg de grunnleggende verktøyene og opplæringen du trenger for å begynne.

Green Tick

Herbalife Nutrition-skulderbag 

Green Tick

Herbalife Nutrition-brosjyre 

Green Tick

Formula 1: Vanilla Cream

Green Tick

Herbalife Nutrition-velkomstpakke 

Green Tick

Herbalife Nutrition-shaker 

Green Tick

GoHerbalife – Gratis Herbalife Nutrition-nettbutikk 

Green Tick

GoHerbalife – Gratis Herbalife Nutrition-nettbutikk 

Green Tick

Få tilgang til verktøy på nett og opplæring

  

herbalife nutrition-coach gir råd til kunden sin utendørs

VÆR EN KRAFT TIL ENDRING

Vær en coach, mentor og venn. Hjelp kundene å bryte gamle vaner, forbedre sin ernæring og leve sunnere og mer aktive liv. Det unike aspektet av Herbalife Nutrition-fremtidsmuligheten er hvor mye kundene verdsetter coachen og distributøren sin. Bli med i fellesskapet vårt og utgjør en forskjell.

  

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Hvor mye tid må jeg bruke?

Du bestemmer selv hvor mye tid og krefter du vil investere inn i Herbalife Nutritions forretningsmulighet. Om du vil dedikere 40 eller 4 timer i uken – eller ingen tid i det hele tatt – det er helt opp til deg.

Spørsmål: Hvor mye vil jeg tjene?

Det er opp til deg... men det er viktig å ha realistiske forventninger. Om du velger å jobbe deltid eller fulltid, vil timene, energien og dedikasjonen din avgjøre resultatene dine. Før du tar en avgjørelse, vennligst les vår Herbalifes opgørelse om typisk distributørinntjening.

Spørsmål: Hva er hovedfordelene?

1. Fleksibilitet

Bestem din egen arbeidshverdag og jobb fra hvor du enn velger – en forretningsmulighet som passer til ditt liv.

2. Kvalitet

Vi tilbyr de beste produktene, underbygget av vitenskap og brukt av millioner av kunder hver eneste dag.

3. Fellesskap

Når du blir med på forretningsmuligheten Herbalife Nutrition, blir du med i et etablert globalt fellesskap – få støtte og råd og bli en del av Herbalife Nutrition-familien.

4. Belønninger

Gå gratis tilgang til vår medlemsgruppe. Her finner du tilbud og rabatter, samt de nyeste opplæringsmaterialene til å hjelpe deg med din produkt- og ernæringskunnskap.

Spørsmål: Hvor kan jeg lære om ernæring?

Når du blir et selvstendig Herbalife Nutrition-medlem, vil du få tilgang til omfattende opplæringsverktøy til å hjelpe deg å lære om ernæring, velvære, salgsteknikker og mye mer.

Spørsmål: Kan jeg avbryte om jeg ikke liker det?

Driv virksomheten din på din egen måte med lave oppstartkostnader – alt dette er en del av vår Gold standard-forpliktelse til medlemmer. Om Herbalife Nutritions forretningsmulighet ikke er for deg, kan du avbryte medlemskapet innen de første 12 månedene.

Spørsmål: Hvorfor burde jeg registrere meg?

Finn ut mer

Få tilgang til en mengde kunnskap og eksklusive eventer for å støtte opp under opplæringen din rundt våre produkter og generell ernæring.

Tjen mer

Tilpass jobben rundt livet ditt, hjelp andre og gjør noe du elsker. Nyt gode inntektsmuligheter med en av verdens ledende merkevarer innen direktesalg.

Spørsmål: Kan jeg selge på nett?

Med GoHerbalife kan du ha din egen nettside uten stresset og kostnaden med å opprette din egen. Det er enkelt å bygge opp og støtte opp under virksomheten din og kundebehovene dine.

Spørsmål: Hvordan kan jeg begynne?

1. Fyll inn dette online-skjemaet.
2. Et selvstendig Herbalife Nutrition-Medlem vil ta kontakt.
3. Fyll ut og signer online-kontrakten.

Gratulerer! Nå er du et selvstendig Herbalife Nutrition-Medlem! – du vil få en Medlems-ID.