Smultringer

Forfatter: Herbalife Nutrition
Vårt mest allsidige produkt, Protein Bake Mix, er et miksbart produkt som tilfører protein, fiber og mineraler til dine favorittoppskrifter.

Med Protein Bake Mix er det uendelige muligheter. Uansett om du er på utkikk etter et søtt eller salt mellommåltid, dekker vi behovene dine. Hvorfor ikke prøvde disse deilige, luftige smultringene? 

Porsjoner: 4
Forberedelsestid: 10 minutter
Steketid: 5 minutter
Ingredienser:
 • 1 egg
 • 2 ts vann
 • 1 ts vaniljeessens
 • 48 g Protein Bake Mix
 • 40 g hvetemel, pluss ekstra til strøing
 • 8 sprayer fettredusert olivenoljespray
Fremgangsmåte:

Utstyr:

 • 7 cm pepperkakeform og 3 cm pepperkakeform
 • Luftfrityrkoker

Fremgangsmåte:

 1. Forvarm luftfrityrkokeren hvis modellen krever det. I en kanne, visp sammen egg, vann og vaniljeessens, og ha så Protein Bake Mix og mel i en stor bolle og bland inn eggeblandingen til den er fullstendig integrert.
 2. Strø mel på en ren kjøkkenoverflate og tipp blandingen ut på overflaten. Strø mel over blandingen og bruk en meldekt kjevle til å rulle den ut til den er ca. 2 cm tykk. Kutt deretter ut tre store sirkler ut med pepperkakeformen på 7 cm. Ved hjelp av den mindre pepperkakeformen, kutt ut et lite hull i midten av hver sirkel for å lage smultringformer.
 3. Samle de mindre hullene og restene og rull de inn i en ca 7 cm sirkel. Jevn ut sirkelen med pepperkakeformen på 7 cm og kutt så ut midten med den mindre pepperkakeformen.
 4. Spray smultringene én gang på hver side med sprayen og plasser dem i luftfrityrkurven, slik at det er omtrent 2 cm mellom hver smultring. Stek i 5 minutter ved 175 °C til smultringene er gyldne og hevet. La de kjøle seg ned før servering.
Næringsstoffer per porsjon:
Per porsjon

 

Energi (kcal) Fett (g) Karbohydrater (g) Fiber (g) Protein (g)

Per porsjon

102

2,6

12,1

1,2

7,8

hvorav mettede fettsyrer (g): 0,8
Karbohydrater hvorav sukkerarter (g): 0,4
Salt (g): 0,0

*Det er bare ved å følge instruksjonene på etiketten at du kan være sikker på at produktet gir alle de angitte ernæringsfordelene. Husk at om et Herbalife Nutrition-produkt blir brukt i en oppskrift som skal varmes opp, kan noen av vitaminnivåene i det ferdige produktet være lavere enn angitt på etiketten.