Personvernerklæring

Sist revidert XX juni 2018

Herbalife respekterer personvernet til alle som besøker Herbalifes nettsteder og som bruker Herbalifes tjenester. Denne personvernerklæringen informerer deg i et FAQ-format om hvordan Herbalife behandler dine personopplysninger og om rettighetene du har knyttet til vår behandling av dine personopplysninger. Hvis du har flere spørsmål knyttet til denne erklæringen, kan du kontakte oss på privacy@herbalife.com.

Vær oppmerksom på at disse retningslinjene bare gjelder for Herbalife-nettsteder ("Nettsteder") som inneholder en link til denne erklæringen.

Du kan identifisere Herbalife-enheten som er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger, ved hjelp av tabellen nedenfor, basert på ditt bostedsland. Den som er behandlingsansvarlig bestemmer formålet med behandlingen av personopplysningene dine.

Vær også oppmerksom på at Herbalife-produkter selges utelukkende gjennom våre uavhengige medlemmer ("medlemmer"), som også kan behandle dine personopplysninger. Du bør kontakte disse direkte for å forstå deres personvernpraksis.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

  • Hva er fordelene med at Herbalife samler inn informasjonen min?
  • Hvilken informasjon kan samles inn av Nettstedene?
  • Hvordan vil Herbalife samle inn og lagre denne informasjonen?
  • Hvor lenge vil Herbalife lagre denne informasjonen?
  • Hva er Herbalifes forpliktelse knyttet til barns personvern?
  • Hva er informasjonskapsler?
  • Hvordan brukes informasjonskapsler på dette nettstedet og hvilken informasjon er samlet?
  • Hvordan deaktiverer og aktiverer jeg informasjonskapsler?
  • Hvilke rettigheter har jeg knyttet til behandling av mine personopplysninger?
  • Hva med nettsikkerhet?
  • Kan Herbalife endre denne erklæringen?
  • Hvordan kan jeg identifisere Herbalife-enheten som er behandlingsansvarlig for mine personopplysninger?

 Hva er fordelene med at Herbalife samler inn informasjonen min?

Gjennom sine Nettsteder samler Herbalife mine personopplysninger av en rekke årsaker:

  • For å forberede og gjennomføre en avtale med deg, for eksempel:

-         for å forberede og inngå en medlemsavtale med deg;

-        for å gjennomføre medlemskapsavtalen, inkludert beregning av dine og andre medlemmers inntekter, og opprettholde og levere informasjon om din "up-line" og "down-line" (linjerapporter);

-        for å behandle produktordre;

-        for å levere og tilbakekalle produkter og forvalte garantier; og

-        for betalingsformål.

  • For å oppfylle våre juridiske forpliktelser, for eksempel:

-        for regnskapsmessige og skattemessige formål;

-        for å foreta tilbakekalling av produktene; og

-        for å svare på forespørsler om informasjon fra kompetente offentlige organer og myndigheter.

  • For Herbalifes legitime forretningsformål, for eksempel:

-        for å tilby våre tjenester og for å beskytte integriteten og sikkerheten til våre tjenester;

-        for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider ved å gjøre dem mer tilgjengelige og brukervennlige og tilby innhold som er mer relevant for deg;

-        for å behandle medlemsforespørsler;

-        for å håndheve vilkårene for bruk, våre medlemsregler og våre rettigheter; og

-        for å gi deg informasjon om og elektronisk annonsering av våre produkter, tjenester og spesialtilbud.

Du kan ha rett til å motsette deg vår behandling av enkelte av dine personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning, men da vil du kanskje ikke kunne benytte alle våre produkter og tjenester.

  • På grunnlag av ditt samtykke:

-        for å motta dedikerte tjenester, for eksempel mottak av informasjonspakker;

-        for å komme i kontakt med et Herbalife-medlem for innføring i medlemskap eller å delta i hendelser og utfordringer;

-        for bruk av din e-postadresse eller telefonnummer i forbindelse med markedsføring av Herbalifeprodukter og –tjenester, og relaterte produkter og tjenester; og

-        bruk av visse informasjonskapsler og lignende teknologi, slik det følger av gjeldende lovgivning.

Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst ved å gi oss beskjed på e-postadressen nedenfor, ved å velge bort annonsering via e-post eller SMS, eller ved å endre personverninnstillingene i nettleseren din som beskrevet nedenfor. Hvis du trekker tilbake ditt samtykke, vil du ikke kunne benytte alle våre produkter og tjenester.

Hvilken informasjon kan samles inn av nettstedene?

Hos Herbalife ønsker vi å gi deg så mye kontroll som mulig over dine personopplysninger.  I utgangspunktet kan du besøke nettstedene uten å fortelle oss hvem du er eller avsløre noe informasjon om deg selv. Vi samler imidlertid teknisk informasjon, for eksempel en IP-adresse og nettleserinformasjon for å kunne opprette forbindelse og vise vår nettside. For eksempel kan vi samle inn opplysninger om reisen din via nettsiden eller registrere alternativene du har valgt. Dette er en vanlig standardprosedyre for alle nettsteder på Internettet. Informasjonen som samles inn identifiserer deg ikke direkte, men kan være nyttig for oss til markedsføringsformål og for å forbedre tjenestene vi tilbyr.

Vi kan også samle informasjon direkte fra deg, for eksempel navn og adresse; for eksempel når du fyller ut et skjema for å be om informasjon om Herbalife-produkter eller Herbalife-medlemskap, eller å etablere kontakt med et medlem eller delta i en konkurranse eller et totalisatorspill. Ved slike anledninger kan vi gi deg ytterligere informasjon og valg om vår tilsiktede bruk av dine personopplysninger, om nødvendig. Vi oppbevarer også dine kommunikasjonsinnstillinger, for eksempel om du ønsker å motta kommersielle e-postmeldinger.

For registrerte medlemmer samler Herbalife informasjon om produkter du kjøper på nettet og informasjon frivillig lastet opp av medlemmer på nettstedene, for eksempel kundeemner og markedsføringsarbeid.

Vi kan motta tilleggsinformasjon om deg fra offentlige og kommersielt tilgjengelige kilder og andre tredjeparter. Hvis du får tilgang til tredjepartstjenester, for eksempel Facebook, Google eller Twitter via nettstedene, for å logge inn på nettstedet eller dele informasjon om din erfaring på nettstedene med andre, kan vi samle inn informasjon fra disse tredjepartstjenestene.

Noe av innholdet i eller funksjonaliteten til nettstedene blir levert av tredjeparter, for eksempel Facebook og Twitter plug-ins. Disse tredjepartene mottar litt informasjon om bruken av nettstedet vårt, blant annet ved bruk av informasjonskapsler og lignende teknologi (se avsnittet om informasjonskapsler under). Vennligst besøk nettstedene til disse tredjepartene for å forstå hvordan de bruker informasjonen din.

Hvordan vil Herbalife samle inn og lagre denne informasjonen?

Herbalife oppbevarer dine personopplysninger i et sentralisert lager sammen med annen informasjon vi måtte ha om deg, om noen. Dette tillater oss å unngå duplisering, bedre administrere våre informasjonsressurser og gi deg en bedre service. Vi bruker denne informasjonen for de ovennevnte formål og i samsvar med dine valg.

Hvor lenge vil Herbalife lagre denne informasjonen?

Vi kan behandle informasjonen din så lenge som nødvendig for de formål de ble samlet inn for, eller så lenge kreves av gjeldende lovgivning, alt ettersom hva som gir den lengste oppbevaringsperioden. Lengden på oppbevaringsperioden avhenger av hvilket formål Herbalife bruker informasjonen til. Herbalife oppbevarer informasjonen din i et sikkert miljø beskyttet av en kombinasjon av fysiske og tekniske tiltak. Det er ingen generell tilgang til denne informasjonen, unntatt informasjon du frivillig gir i offentlige fora på Nettstedene eller tredjepartsplattformene.

For å forstå hvordan du kan endre eller oppdatere informasjon som er lagret om deg, vennligst se spørsmålet under tittelen: "Hvilke rettigheter har jeg knyttet til behandling av mine personopplysninger?".

Hvem deler Herbalife mine personopplysninger med?

Relevante personopplysninger vil bli delt med:

  • tilknyttede selskaper, forhandlere, byråer og lisenstakere i noen av disse selskapene;
  • tjenesteleverandører som jobber for Herbalife, for eksempel selskaper som hjelper oss med å utvikle nettstedet vårt, og holde det sikkert, og selskaper som hjelper oss med å optimalisere annonsering;
  • andre selskaper som Herbalife direkte eller indirekte har benyttet for å levere tjenester til deg, for eksempel å oppfylle ordre, levere pakker, e-postadministrasjonsfunksjoner, behandle kredittkortbetalinger og gi kundeservice;
  • utvalgte Herbalife-medlemmer, inkludert Herbalife-medlemmer i din up-line (for eksempel Lineage Reports);
  • andre parter som er påkrevd etter loven, eller for å etterkomme en stevning, rettssaker eller lignende rettslig prosess eller voldgift, herunder opplysning til autoriserte tredjepartsrevisorer eller myndigheter, eller å undersøke eller forebygge svindel; og
  • andre parter i forbindelse med en bedriftstransaksjon, som fusjons-, oppkjøps- eller konkursprosedyre.

Hvor vil mine personopplysninger bli lagret?

Herbalife opererer i mange land over hele verden. For å gjøre det mulig for oss å tilby service til deg, kan vi, uansett hvor du måtte være, administrere bestemte nettsider fra en sentral plassering. Dette er for øyeblikket i USA. I tillegg kan medlemmene i din "up-line" kan være etablert i USA eller andre land. Det finnes ikke et sett med personvernlover som dekker Europa, USA og andre deler av verden. EUs personverndirektiv (GDPR) krever at Herbalife tar skritt for å beskytte informasjonen din når den overføres utenfor EU/EØS. Disse trinnene inkluderer:

  • for internasjonale overføringer til andre Herbalife-enheter over hele verden, bygger Herbalife på "Model Contractual Clauses";
  • for internasjonale overføringer til tjenesteleverandører, er beskyttelsen avhengig av den relevante tjenesteleverandøren og dens beliggenhet, og inkluderer avtaler som inneholder personvernklausuler som foreskrevet i loven; og
  • for internasjonal overføring, hvis noen, til medlemmer i din "up-line", er Herbalife avhengig av gjennomføringen av medlemsavtalen.

 

 

 

Hva er Herbalifes forpliktelse knyttet til barns personvern?

Vi er opptatt av å beskytte barns personvern. I noen tilfeller kan Herbalife samle inn personopplysninger om mindreårige. Herbalife oppnår samtykke fra barnets foreldre eller foresatte, slik det er påkrevd etter gjeldende lovgivning.

Hva er informasjonskapsler?

En informasjonskapsel er en tekstfil med informasjon som et nettsted overfører til informasjonskapselfilen til nettleseren på datamaskinens harddisk, slik at nettstedet kan huske hvem du er. Informasjonskapsler kan hjelpe et nettsted med å tilpasse innhold som samsvarer med dine foretrukne interesser raskere. Noen informasjonskapsler kan tillate oss å ta opp skjermbilder av brukere som samhandler med Nettstedene. De fleste store nettsteder bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel inneholder vanligvis navnet på domenet hvor informasjonskapselen er oppstått, "levetiden" av informasjonskapselen; og en verdi, vanligvis et tilfeldig generert unikt nummer.

Herbalife bruker to typer informasjonskapsler på denne nettsiden:

Sesjonsavhengig informasjonskapsel, som er midlertidige informasjonskapsler som forblir i informasjonskapselfilen til nettleseren din, til du forlater nettstedet.

Faste informasjonskapsler, som forblir i informasjonskapslingsfilen til nettleseren din i lengre tid (nøyaktig hvor lenge vil avhenge av levetiden til den aktuelle informasjonskapselen).

Hvordan brukes informasjonskapsler på dette Nettstedet og hvilken informasjon er innsamlet?

Sesjonsavhengige informasjonskapsler
Disse brukes til følgende formål:

  • å tillate deg å medbringe informasjon på tvers av sider på nettstedet vårt og unngå å måtte skrive inn informasjon på nytt; og
  • innen registrering slik at du får tilgang til lagret informasjon

Faste informasjonskapsler
Disse brukes til følgende formål:

  • for å hjelpe oss å gjenkjenne deg som en unik besøkende (ved hjelp av et nummer) når du går tilbake til vår nettside;
  • å tillate oss å skreddersy innhold eller annonser som er tilpasset dine interesser eller for å unngå å vise deg de samme annonsene flere ganger;
  • å samle aggregerte statistikker som gjør at vi kan forstå hvordan brukere bruker nettstedet vårt og for å hjelpe oss med å forbedre strukturen på nettstedet vårt;
  • å identifisere og løse problemer med brukeropplevelsen og forbedre Nettstedets operasjoner; og
  • å besvare medlemsforespørsler og til å sikre overholdelse av våre medlemsregler.

Tredjeparts informasjonskapsler
Tredjeparter kan også bruke informasjonskapsler via nettstedene. Disse brukes til følgende formål:

  • å skreddersy innhold til dine preferanser;
  • å telle antall brukere av Nettstedet vårt; og
  • å sikre sikkerhet knyttet til handlekurver eller transaksjoner.

 

Sporingsbilder (Web Beacons)
Noen av våre nettsider kan inneholde elektroniske bilder som er kjent som sporingsbilder (Web Beacons) som tillater oss å telle brukere som har besøkt disse sidene. Sporingsbilder samler kun begrenset informasjon som inneholder et informasjonskapselnummer; tid og dato for en sidevisning; og en beskrivelse av siden som sporingsbildet ligger på.

 

Vi kan også bære sporingsbilder plassert av tredjeparts annonsører. Disse sporingsbildene brukes kun til å spore effektiviteten av en bestemt kampanje.

Hvordan deaktiverer jeg og aktiverer informasjonskapsler?
Du har muligheten til å godta eller avslå informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din. Du kan imidlertid ikke bruke alle de interaktive funksjonene på nettstedet vårt hvis informasjonskapsler er deaktivert. Hvis du ønsker å bli varslet før en informasjonskapsel er godkjent på harddisken, følger retningslinjene nedenfor:

 

  • Sletting av informasjonskapsler
    Det er enkelt å slette informasjonskapsler som er lagret i mappen for informasjonskapsler i nettleseren din. Hvis du bruker Microsoft Windows Explorer:

    Åpne ’Windows Explore’
    Klikk på Søk-knappen på verktøylinjen
    Skriv ”cookie” i søkefeltet for ’Folders and Files’
    Velg 'My Computer’ i boksen ’Look In’
    Klikk ’Search Now’
    Dobbelklikk på mappene som er funnet
    Velg en informasjonskapselfil
    Trykk på ’Delete’ på tastaturet

    Hvis du ikke bruker Microsoft Windows Explorer, kan du velge ”cookies” i funksjonen ”Hjelp” for å få informasjon om hvordan du finner mappen med informasjonskapsler.

 

Hvilke rettigheter har jeg knyttet til behandling av mine personopplysninger?

Avhengig av gjeldende lov, kan du ha ulike rettigheter knytet til dine personopplysninger, for eksempel rett til tilgang, rettelse, begrensning eller innsigelse mot behandling av dine personopplysninger (inkludert behandling for direkte markedsføring) og overførbarhet til en annen behandlingsansvarlig og sletting. Noen av våre Nettsteder tillater deg å gjennomgå og oppdatere dine personopplysninger eller avbryte medlemskapet. Hvis denne funksjonen ikke er tilgjengelig og for å få hjelp knyttet til rettigheter som handle om andre personopplysninger, vennligst kontakt din lokale Herbalife medlemsbyrå, kontakt oss på privacy@herbalife.com.

Vær oppmerksom på at disse rettighetene er underlagt begrensninger i loven.

Hvis du ikke vil motta reklame via e-post eller SMS, får du muligheten til å melde deg av i henvendelsene du mottar.

Hvis du har ytterligere spørsmål om denne erklæringen og vår praksis, eller hvis du har klager om Herbalifes bruk av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på:

 

Data Protection Officer – EMEA

Herbalife Finance and Operations Service Centre

ul. Puszkarska 7H, 30-644 Kraków, Poland

privacy@herbalife.com

 

For brukere og medlemmer i EU, hvis du har bemerkninger om Herbalifes behandling av dine personopplysninger som Herbalife ikke kan løse til din tilfredshet, har du rett til å sende inn en klage til den kompetente tilsynsmyndighet i din jurisdiksjon (I Norge: Datatilsynet).

Hva med Internett- og nettstedssikkerhet?

Internett er ikke sikret, så du bør alltid være forsiktig med hvilken informasjon du deler på nett. Personlig informasjon som er samlet inn av Herbalife-nettsteder, er lagret i sikre driftsmiljøer som ikke er tilgjengelige for allmennheten. Når det er nødvendig, krypteres personopplysningene før du gjennomfører transaksjonen din, ved hjelp av passende sikker teknologi.

Kan Herbalife endre denne personvernerklæringen?

Personvernloven, retningslinjer og rettspraksis endres kontinuerlig. Herbalife forbeholder seg derfor retten til å endre denne erklæringen fra tid til annen. Vi anbefaler at du besøker nettstedet vårt regelmessig for å være oppmerksom på den siste versjonen av vår erklæring.

Hvordan kan jeg identifisere Herbalife-kontrolleren av dataene mine?

Du kan identifisere Herbalife-enheten som er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger, ved hjelp av tabellen nedenfor, basert på ditt bostedsland.

 

Armenia

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Østerrike

HERBALIFE INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GmbH, Gräfenhäuser Straße 85., D-64293 Darmstadt, Germany

Aserbajdsjan

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Hviterussland

Herbalife Bela LLC, Bldg.29-91А, Prityckogo str., Minsk, 220092, Belarus

Belgia

HERBALIFE INTERNATIONAL BELGIUM S.A./N.V., Drukpersstraat 4. B-1000 BRUSSEL – Belgium

Bosnia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia (“Herbalife Croatia”)

Bulgaria

Herbalife Polska Sp. z o.o. Janki ul. Falencka 1B, 05-090 Raszyn (“Herbalife Polska”)

Kroatia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia (“Herbalife Croatia”)

Kypros

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A. 110 Pentelis Street, Marousi, 15126 Athens, Greece (“Herbalife Greece”)

Tsjekkisk Republikk

HERBALIFE CZECH REPUBLIC s.r.o., Identification No. (IČO): 028 55 089, Karolinská 661/4, Karlín, 186 00 Praha 8, Czech Republic (“Herbalife Czech”)

Danmark

Herbalife Denmark ApS, Hovedvagtsgade 6

1103 København K

Estland

LLC “Herbalife International RS” | Russia, 129110, Moscow, Prospect Mira, 33/1. (“Herbalife”)

Finland

Herbalife International Finland OY (PL 211, 00131 Helsinki, Finland

Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Frankrike

HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A. , 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX

Fransk Polynesia

HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A. , 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX

Georgia

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7

Tyskland

Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Straße 85, 64293 Darmstadt, Germany

Ghana

Herbalife of Ghana Ltd., SK DTD127b, Tema, Motorway, Industrial Area Spintex Road, Accra, Ghana

Hellas

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A., 110 Pentelis, 151 26 Marousi, Athens, Greece

Ungarn

Herbalife Hungary Ltd., 1097 Budapest, Gubacsi út 6., Building “B”

Island

Herbalife (U.K.), Limited., The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB

Irland

Herbalife (U.K.) Limited, The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB81HB, United Kingdom

Israel

HERBALIEF INT’L OF ISRAEL (1990) LTD., 46 Derech Hamakabim St, Industrial Zone, Rishon, Letzion 75359, Israel

Italia

Herbalife Italia S.p.A., Viale Citta’ d’Europa 819, 00144 Roma, Italia

Kasakhstan

LLC Herbalife Kazakhstan, 241 Mukanov Ave., 050008 Almaty city, Republic of Kazakhstan

Kirgisistan

LLC Herbalife Kazakhstan, 050008, Kazakhstan, Almaty, Mukanova st. 241. (“Herbalife”)

Latvia

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Libanon

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A. 110 Pentelis Street, Marousi, 15126 Athens, Greece («Herbalife Greece»)

Litauen

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Makedonia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia (“Herbalife Croatia”)

Malta

Herbalife International Netherlands B.V., Postbus 8283, 3503 RG Utrecht, The Netherlands

Moldova

I.C.S Herbalife MA SRL , С/f: 1012600022785, Str. Ismail, 81/1, Business Centre “Panorama”, et. 2, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

Mongolia

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Nederland

Herbalife International Netherlands B.V., Postbus 8283, 3503 RG Utrecht, The Netherlands

Norge

Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Polen

HERBALIFE POLSKA Sp. z o.o., Janki, ul. Falencka 1B, 05-090, Raszyn, Polska

Portugal

HERBALIFE INTERNATIONAL S.A., Av. Infante D. Henrique, 347 Lisboa, 1800-218, PORTUGAL

Romania

Herbalife RO SRL, Str.Arhitect Louis Blanc nr. 1, etajul 7, Sector 1, cod postal 011751, Bucuresti, Romania

Russland

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Russia”)

Serbia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 – 10000 Zagreb, Croatia (“Herbalife Croatia”)

Slovenske republikk

Herbalife Slovakia s.r.o., ID No: 47 742 445, Karadžičova 8/A, 821 08 Bratislava, Slovak Republic (“Herbalife Slovakia”)

Slovenia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia (“Herbalife Croatia”)

Sør-Afrika

(inkludert Botswana, Lesotho, Namibia og Swaziland)

Herbalife International South Africa, Ltd., Ground Floor, Building 32, Woodlands Office Park, Woodlands Drive, Woodmead, Gauteng, 2191, South Africa

Spania

Herbalife International de España S.A.

C/ Arequipa, 1, 28043 Madrid

Sverige

Herbalife Sweden AB, Box 556,101 31 Stockholm, Sweden

Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Sveits

Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Strasse 85, 64293 Darmstadt, Germany

Tyrkia

HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERİ TİCARET LTD. ŞTİ., Büyükhanlı Plaza, Küçükbakkalköy Mah. Defne Sok., N3 Ataşehir, 34752, İstanbul/Türkiye

Ukraina

 Herbalife Ukraine LLC,  01103, Kyiv, 26 Kikvidze str, Ukraine

Storbritannia

HERBALIFE (U.K.) LIMITED. The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB. United Kingdom

Zambia

Herbalife Zambia Ltd., Shop no. 5, Farmers House, Central Park, Cairo Road, Lusaka, Zambia

 

Copyright © Herbalife International of America, Inc. Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt.. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
 
Herbalife har forpliktet seg til å følge Direktesalgsforeningens etiske regler og er et stolt medlem av
 
  • DSA: DF (Direct Selling Association) of Norway
  • FSE logo
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


nn-NO | 14.12.2018 07:26:03 | NAMP2HLASPX04