Valentinsbrownie med protein

Forfatter: Herbalife Nutrition
Oppskrift på proteinbrownies til valentinsdagen

Et dusin røde roser, bobler i glasset, og en nydelig dekadent sjokoladebrownie. Det er oppskriften på en valentinsdag helt uten dårlig samvittighet.

Selv om vi ikke kan love deg de første to, er det ingenting som sier ‘jeg elsker deg’ som hjemmelaget bakst med sjokolade. Laget av vår ernæringseksperter og infusert med lidenskap (pluss litt vanilje), er vår oppskrift på brownies sunn, glutenfri og smaker guddommelig.

Det beste av alt er at din kjære vet at du har lagt hjerte og sjel i å overraske dem på denne spesielle dagen. Det er en uvurderlig kjærlighetsgave på valentinsdagen – eller hvilken som helst dag i året.

Men ikke fortell hvor lett den var å lage!

Porsjoner: 1
Steketid: 22 minutter
Ingredienser:
  • 1/4 kopp glutenfrie havregryn
  • 1/2 ts usukret kakaopulver
  • 5 måleskjeer H24 Rebuild Strength Chocolate
  • 1 egg
  • 1 ss honning
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 2/3 kopp mandelmelk
  • 2 ss kokosolje
  • 1/2 kopp bringebær til pynt
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 180 °C, og spray en ildfast form (20x20 cm) med formfett.
  2. Ha havregryn i en blender og kjør denne til havregrynet ligner havremel, bland deretter dette havremelet med H24 Rebuild Strength og kakaopulveret i en bolle.
  3. Pisk egg, honning, vaniljeekstrakt og mandelmelk i en separat bolle til de er godt blandet sammen, så har du denne blandingen i de tørre ingrediensene.
  4. Varm kokosoljen i en liten panne over svak varme, rør kontinuerlig til den blir flytende — og rør deretter kokosoljen inn i røren.
  5. Hell blandingen i den ildfaste formen og dryss bringebær over — stek brownien i 18 til 22 minutter.
  6. La brownien avkjøles helt før du skjærer den i 12 biter - og nyt!
Næringsstoffer per porsjon:
Energi (kcal) Fett (g) Karbohydrater (g) Sukker (g) Fiber (g) Protein (g)
Per porsjon 62,9 3,25 6 3 1,26 3,3