Proteinomelett med spinat

Forfatter: Herbalife Nutrition
Sunn oppskrift på spinatomelett for ekstra proteiner

Siden mesteparten av oss jobber hjemmefra for tiden, er det en ting vi har mer av, og det er tid! Vi har mer tid om morgenen til å sette oss ned for å spise frokost, noe vi ofte ville gått glipp av da vi måtte kjøre til jobb. Denne oppskriften er enkel, smakfull og er et perfekt, lett måltid. Tilsett grønnsaker og protein for å lage en nydelig omelett du vil ønske å spise igjen og igjen!

Porsjoner: 5
Forberedelsestid: 30 minutter
Ingredienser:
 • 20 g Herbalife Nutrition Personlig proteinpulver
 • 125 g fettfri gresk yoghurt (ikke bruk vanlig yoghurt)
 • 4 eggehviter
 • 2 ss vann
 • 30 g hvetemel
 • 55 g frossen spinat (tint)
 • 2 ss hvite chiafrø
 • 1 ts salt
Fremgangsmåte:
 1. Ha yoghurt, eggehviter og vann i en foodprosessor eller blender. Tilsett mel, Herbalife Nutrition Personalisert Proteinpulver, spinat, chiafrø og salt. Kjør dette i foodprosessoren eller blenderen til blandingen har samme konsistens som en pannekakerøre.*
 2. Spray litt formfett på en stekepanne (eller smør med litt olje) Varm pannen på middels høy varme.
 3. Når pannen er varm, hell 3 ss røre og raskt (og veldig forsiktig) spre røren med baksiden av en skje til en sirkel med 15 cm i diameter. Stek omeletten til den er lysebrun på den ene siden. Snu den forsiktig og stek videre til den andre siden også har blitt lysebrun.
 4. Når begge sider er ferdigstekte, legg omeletten på papirhåndklær eller en rist og la den avkjøles. Gjenta prosessen med resten av røren og spray stekepannen med formfett mellom hver omelett, så de ikke brenner seg fast.

*Chiafrø suger til seg mye væske: Spesielt om du lar blandingen stå! Det er lurest å lage røren rett før du lager omeletten. Hvis røren blir tykkere mens du steker, tilsett litt vann for å tynne den ut. Bruk én spiseskje om gangen (vær forsiktig så du ikke tilsetter for mye), konsistensen skal hele tiden ligne pannekakerøre.

Næringsstoffer per porsjon:
Energi (kcal) Fett (g) Karbohydrater (g) Sukker (g) Fiber (g) Protein (g)
Per porsjon 86 2 7,7 1 1,7 9,8

*Næringsverdiene til Protein Bake Mix forblir uendret under oppvarming/ tilbereding, dersom andre Herbalife Nutriton produkter brukes i samme resept kan vitaminnivåene i disse produktene reduseres under tilbereding.