Februar markerer slutten på vinteren og vårens ankomst! I februar feirer vi mange ulike ting, inkludert pannekakedagen!
Det er en av de morsomste begivenhetene i året, og mange av oss bretter opp ermene og øver oss på å flippe pannekaker og ønsker å nyte nye smakkombinasjoner sammen med våre venner, familie og kjære. Denne oppskriften er enkel, er rask å tilberede og en flott måte å feire pannekakedagen på uten å gi opp det sunne kostholdet ditt.
4 måleskjeer Herbalife Nutrition Formula 1 Cookie Crunch (ny formel)
¼ ts bakepulver
2 ss peanøttsmør
2 middels store egg
100 ml vann
Fremgangsmåte:
Ha alle ingrediensene i blenderen, og kjør inntil blandingen er jevn.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme, den er varm nok når du kan dryppe vanndråper på den slik at de former seg til perler og freser
Drypp en liten mengde olje på et papirhåndkle og smør pannen lett med dette.
Hell pannekakerøren i pannekaker som er åtte centimeter i diameter og stek dem til de er gyldne på undersiden.
Snu pannekakene og stek dem videre til den andre siden også er gylden.
Server dem rett fra pannen, legg på dine favorittbær eller favorittfrukter og nyt!
Næringsstoffer per porsjon:
Energi (kcal)
Fett (g)
Karbohydrater (g)
Sukker (g)
Fiber (g)
Protein (g)
Per porsjon
277
13,6
15
7,1
5,7
21
*Næringsverdiene til Protein Bake Mix forblir uendret under oppvarming/ tilbereding, dersom andre Herbalife Nutriton produkter brukes i samme resept kan vitaminnivåene i disse produktene reduseres under tilbereding.