Selv om ferietiden har varslet sin ankomst, må vi i år sette den på vent. Men, du kan fortsatt bringe noen av de eksotiske smakene fra utlandet til kjøkkenet. Hvem elsker ikke kombinasjonen av tomater og rød paprika – spesielt når de blandes sammen i en nydelig muffins! Gourmet tomatsuppe gir en glimrende grunnsmak til denne oppskriften, mens Proteindrinkmix (PDM) er en fin måte å øke ditt daglige proteininntak på.
Vegetarisk
Porsjoner: 12
Ingredienser:
75g økologisk hvetemel
75g havregryn
1 porsjon (28g) Proteindrinkmix (PDM)
2 porsjoner (64g) Gourmet Tomatsuppe
2½ ts bakepulver
1 sjenerøs spiseskje hakket gressløk
100g revet ost, for eksempel cheddar
¼ ts malt sort pepper
½ ts salt
2 store egg
50ml olivenolje
200ml vann
100g soltørket tomat og bakt paprika, blandet og hakket
Fremgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 180°C.
Sett muffinsformer i et muffinsbrett med 12 hull.
Bland sammen mel, havregryn, Proteindrinkmix (PDM), Gourmet tomatsuppe, bakepulver, gressløk, revet ost, salt og pepper i en bolle.
I en egen bolle visper du sammen eggene og blander i olivenolje, vann. Deretter tilsetter du soltørkede tomater og paprika.
Lag en brønn i midten av de tørre ingrediensene og hell deretter i de våte ingrediensene. Bland forsiktig til du har en deig.
Bruk en spiseskje til å fylle de 12 muffinsformene og sett brettet i midten den varme ovnen og stek dem i 23-25 minutter til de har blåst seg opp og er gyldne og gjennomstekte. Ta dem ut av ovnen og la dem avkjøle seg litt før servering.
Tips: I stedet for gressløk kan du tilsette 2 ts av hakket timian eller rosmarin for variasjon.
Næringsstoffer per porsjon:
Energi (kcal)
Fett (g)
Karbohydrater (g)
Sukker (g)
Fiber (g)
Protein (g)
Per porsjon
171
9
13
2
2
9
*Næringsverdiene til Protein Bake Mix forblir uendret under oppvarming/ tilbereding, dersom andre Herbalife Nutriton produkter brukes i samme resept kan vitaminnivåene i disse produktene reduseres under tilbereding.