retningslinjene våre for informasjonskapsler

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler, piksler og andre sporingsteknologier (samlet kalt «informasjonskapsler») er en tekststreng med data som en nettside overfører til nettleserens informasjonskapselfil på datamaskinens harddisk, og som gjør det mulig for nettstedet å gjenkjenne hvem du er. Informasjonskapsler kan hjelpe et nettsted med å tilpasse innhold slik at det er skreddersydd i henhold til hovedinteressene dine raskere. Noen informasjonskapsler gjør det mulig for oss å gjenskape og spille av brukerøkter på nytt på nettstedene våre. Nesten alle store nettsteder bruker informasjonskapsler. 

Vanligvis inneholder en informasjonskapsel navnet på domenet den kommer fra, «varigheten» til informasjonskapselen og en verdi, som nesten alltid er et unikt nummer som genereres tilfeldig. 

 

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler? 

Herbalife bruker informasjonskapsler til å innhente statistisk informasjon, måle nettstedets ytelse, huske innstillingene dine, tilpasse annonseinnholdet vårt (inkludert profilering) og tillate interaksjon med sosiale nettverk.  Tredjeparter kan også bruke informasjonskapsler gjennom nettstedene for å oppfylle formålene som er oppført ovenfor, eller til egne formål, slik det er angitt i tabellen. Informasjonskapseltypene vi bruker, er:

 

<div id="ot-sdk-cookie-policy"></div>

Hvordan aktiverer og deaktiverer jeg informasjonskapsler?

Vi har lansert et preferansesenter for informasjonskapsler der du kan godta eller avvise informasjonskapsler på nettstedene våre. Du får tilgang til vårt preferansesenter for informasjonskapsler ved å besøke siden vår preferansesenter

Du finner mer informasjon på www.youronlinechoices.eu/nor/

I tillegg har du muligheten til å godta eller avvise informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren. Men det kan hende du ikke kan bruke alle de interaktive funksjonene på vårt nettsted hvis bestemte informasjonskapsler blir deaktivert. Hvis du vil bli varslet før en informasjonskapsel blir godtatt på harddisken, får du instruksjoner om dette nedenfor:

 

Slette informasjonskapsler 

Du kan enkelt slette alle informasjonskapsler som har blitt installert i mappen for informasjonskapsler i nettleseren. Hvis du for eksempel bruker Microsoft Windows Explorer:

Åpne 'Windows Explorer'.

Klikk på 'Søk'-tasten på verktøylinjen.

Skriv "informasjonskapsel" i søkefeltet for 'Mapper og filer'.

Velg 'Min datamaskin' i feltet 'Søk i'.

Klikk på 'Søk nå'.

Dobbeltklikk på mappene som blir funnet.

Merk en informasjonskapselfil.

Trykk på 'Delete'-tasten på tastaturet.

 

Hvis du ikke bruker Microsoft Windows Explorer, bør du velge "informasjonskapsler" i "Hjelp"-funksjonen for å få informasjon om hvor du finner mappen for informasjonskapsler.