Ofte stilte spørsmål

1. Hva er Herbalife Nutrition?

Siden 1980, har Herbalife Nutrition hatt som formål å forbedre ernæringsvaner verden rundt med produkter som smaker godt, er støttet av vitenskap og som hjelper mennesker med å finne riktig balanse av sunn ernæring. Herbalife Nutrition er et globalt direkteselgende ernæringsselskap, med over 40 års erfaring i utvikling av en komplett linje deilige ernæringsprodukter som kan tilpasses etter individuelle behov, og som kan hjelpe forbrukerne oppnå deres unike helse- og velværemål. 

2. Hvordan fungerer Herbalife Nutrition?

Herbalife Nutrition sine produkter er kun tilgjengelige via utdannede og opplærte selvstendige Distributører som tilbyr omfattende løsninger tilpasset kundenes ernærings- og velværemål. Og Herbalife Nutrition tilbyr gullstandarden innen kundebeskyttelse ved å tilby en 100 % tilbakebetalingsgaranti.

3. Hvor opererer Herbalife Nutrition?

Herbalife Nutrition tilfredsstiller en rekke daglige ernæringsbehov, og tilbyr valg for forbrukere i over 90 land globalt (56 land i EMEA). Ved å forbedre folks kostholdsvaner og tilby høykvalitets produkter og økonomiske muligheter, har Herbalife Nutrition en positiv innvirkning på fellesskap i hele verden.

4. Er Herbalife Nutrition-produkter bra for vekttap?

Herbalife Nutrition sine produkter er av høykvalitet og støttes av vitenskap. Disse produktene inkluderer proteinbarer og mellommåltider, urtete, drikker med aloe, kosttilskudd, væsketilførsel for sport, ytre ernæringsprodukter og proteinshakes som måltidserstatning. Herbalife Nutrition sine Formula 1-shakes er måltidserstatninger for vektkontroll. Å erstatte ett hovedmåltid daglig med en måltidserstatning, som del av et energibegrenset kosthold, bidrar til å opprettholde vekten etter vektnedgang. Å erstatte to daglige hovedmåltider med måltidserstatninger, som del av et energibegrenset kosthold, bidrar til vektnedgang. Selskapets globale ernæringsfilosofi baserer seg på balansert ernæring, en sunn og aktiv livsstil og et personlig program med støtte av en utdannet og opplært Distributør. Denne filosofien hjelper forbedre verdens kostholdsvaner – én person av gangen.

5. Hva er Herbalife Nutrition sin forpliktelse til kvalitet?

Herbalife Nutrition sine ingredienser kommer fra gårder som er forpliktet til å møte selskapets høye standarder for planting og konservering. Herbalife Nutrition tester ingredienser i laboratorier i verdensklasse før de produseres, og sørger for at de ikke bare samsvarer med selskapets uniforme globale standarder, men med alle myndighetskrav. Herbalife Nutrition sine laboratorier har oppnådd det høyeste nivået akkreditering (ISO 17025) som gjenspeiler selskapets strenge overholdelse av industriledende standarder. Den omfattende kvalitetsprosessen Herbalife Nutrition følger sørger for at det som står på etiketten er det du får i produktet. Fra kultivering av kildeingrediensene til det ferdige produktet som hjelper kundene leve mer balanserte liv, er forpliktelsen til kvalitet grunnlaget for alt Herbalife Nutrition gjør.

6. Hvem kan bruke Herbalife Nutrition-produkter?

I 2020, ble det daglig inntatt 5,3 millioner Herbalife Nutrition-proteinshakes drukket daglig i hele verden. Alle Herbalife Nutrition-produkter er laget for å samsvare med globale, EU- og nasjonale regelverk for å sørge for at de er trygge for sunne voksne. Herbalife Nutrition produkter burde inntas som beskrevet på etiketten. Det er viktig å merke seg at noen produkter inneholder ingredienser som soya, havre, meieriprodukter, koffein og andre ingredienser som kanskje ikke egner seg for visse individer, som ventende og ammende mødre. Hvis du har spørsmål angående Herbalife Nutrition-produkter eller spesifikke ingredienser, kan du kontakte Global Consumer Safety-teamet direkte. Herbalife Nutrition anbefaler også at du kontakter legen din før du foretar noen kostholdsendringer. 

7. Hvor mye koster Herbalife Nutrition-produkter?

Herbalife Nutrition-produkter har konkurransedyktige priser. Alle Herbalife Nutrition-produkter for vektkontroll, velvære, sportsernæring og personlig pleie gir deg valuta for pengene.

8. Er Herbalife Nutrition-produkter veganske?

Mange Herbalife Nutrition-produkter inneholder plantebasert protein fra soya, inkludert mesteparten av formlene til selskapets flaggskip, Formula 1 Healthy Meal Replacement Shake. De bærekraftige plantebaserte proteinene trenger mindre land og vann, og slipper også ut mindre karbon enn animalsk protein. For å gi ytterlige valg til forbrukerne, tilbyr også Herbalife Nutrition alternative plantebaserte proteiner, inkludert erter, ris, quinoa og mer.

9. Hvor kan jeg kjøpe Herbalife Nutrition-produkter?

Du kan kjøpe Herbalife Nutrition-shakes og andre produkter ved å kontakte en selvstendig distributør (finn en distributør i nærheten av deg ved å bruke dette skjemaet).