Er Herbalife trygt?

Herbalife Nutrition overholder de høyeste produksjonsstandardene på tvers av hvert av markedene de opererer i

Ja, alle Herbalife Nutrition-produkter er trygge. Alle Herbalife Nutrition-produkter når de inntas som beskrevet på etiketten. For å hjelpe kundesikkerhet, anbefaler vi at alle kunder med en medisinsk tilstand eller kostholdsrestriksjoner prater med fastlegen sin før bruk. 

Herbalife Nutrition er trygt for helsen din. Det finnes ingen beviselig tilfeldig sammenheng mellom levertoksisitet, nyreskade eller helsefarer og Herbalife Nutrition-produkter. Alle produktene våre er laget for å samsvare med globale, EU- og nasjonale regelverk for å sørge for at de er trygge å bruke for sunne voksne.

Lær mer om ernæringsfordelene til Herbalife Nutrition-produkter.

 

Hvordan vet jeg om Herbalife Nutrition-produkter er trygge for meg?

Les hvordan Herbalife Nutrition-tester for produktsikkerhet.

Herbalife Nutrition tester alle produktene både Internet og via tredjeparts sertifiseringsorganisasjoner for å verifisere samsvar med juridiske retningslinjer. Vi tester, tester på nytt og tester igjen. Herbalife Nutrition tar i bruk et robust globalt overvåkingssystem for markedssikkerhet, som har identifisert ansvarlige personer som representanter for legemiddelovervåking som samler in bivirkninger (AE) som angivelig er tilknyttet bruken av produktene våre i de over 90 markedene vi operer i.

For å hjelpe sikre global forståelse og samsvar med alle retningslinjer og prosedyrer for global kundesikkerhetsovervåking, tilbyr Global Consumer Safety-team (GCS) også periodisk opplæring til Herbalife Nutrition Medlemsservice-ansatte og andre som mottar rapporter om bivirkninger (Adverse Event Reports). 

Les mer om vår kvalitetsforpliktelse.

 

Vår kundesikkerhetsteam

Global Consumer Safety er et team med dedikerte helsearbeidere og kundeforsvarere som sørger for at Herbalife Nutrition opprettholder høyeste sikkerhetsstandarder for å beskytte forbrukere i alle våre globale marked.

Vårt industriledende sikkerhetsprogram bruker avansert teknologi og omfattende analytiske overvåkingsmetoder for å hjelpe oss gjøre forbrukernes tilbakemeldinger om til kunnskap.

Og med dette kan forbrukerne være sikre på at alt vi gjør er for å skape informerte produktbrukeropplevelser, opplæringsverktøy og -materialer for ernæringssikkerhet, robuste risikodempende protokoller, og selvsagt, opprettholde godt produktforvaltning ved å samsvare med alle forbrukersikkerhetslover globalt.

 

Innholdskilde: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe/