Forfatter: Herbalife Nutrition
Rask oppskrift på muffins med tomat og grillet paprika

Selv om ferietiden har varslet sin ankomst, må vi i år sette den på vent. Men, du kan fortsatt bringe noen av de eksotiske smakene fra utlandet til kjøkkenet. Hvem elsker ikke kombinasjonen av tomater og rød paprika – spesielt når de blandes sammen i en nydelig muffins! 

Forfatter: Herbalife Nutrition
Oppskrift på proteinshake med smak av eplepai

Eplepai i et glass! Smak vår nydelige vri på denne tidløse klassikeren. Balansert, sunn og perfekt krydret, nyt vår Eplepaishake til frokost, lunsj eller middag. 

Forfatter: Herbalife Nutrition
Oppskrift på proteinbiter med sjokolade og mandler

En moderne livsstil med alt stresset det medfører kan gjøre at vi får lyst på mat som inneholder mye sukker, salt og mange kalorier. Stå imot fristelsen og hold fokuset på din sunnere og mer aktive livsstil med dette nydelige mellommåltidet.

Forfatter: Herbalife Nutrition
Oppskrift på proteinbrownies til valentinsdagen

Et dusin røde roser, bobler i glasset, og en nydelig dekadent sjokoladebrownie. Det er oppskriften på en valentinsdag helt uten dårlig samvittighet.

Forfatter: Herbalife Nutrition
Oppskrift på proteinshake med smak av banan- og gresskarpai

Denne lekre, smakfulle shaken er en perfekt balansert vri på den amerikanske klassikeren. Mektig, tilfredsstillende og nydelig kremete, denne shaken er lett å tilberede og er en av våre favoritter som en del av en sunn måltidsplan. 

Forfatter: Herbalife Nutrition
Oppskrift på kjøleskapsgrøt med Formula 1 proteinshake

Hvorfor ikke teste ut en ny måte å spise en nydelig frokost på i det nye året? Denne kjøleskapsgrøten er et velsmakende morgenmåltid, med smakfull topping laget av oppskåret pære, Urtete konsentrat med kanelsmak og Havre-eplefiber med eplesmak.

Forfatter: Herbalife Nutrition
Sunn oppskrift på sjokoladetrøfler med mynte og sjokolade

Sunnere påskegodt du kan dele med de du er glad i

Om du synes det er vanskelig å motstå alle fristelsene i påsken, hvorfor ikke prøve noe litt annerledes?

Forfatter: Herbalife Nutrition
Sunn oppskrift på jordbærvafler

Få frukter varsler sommerens ankomst mer enn de lekre jordbærene. 

Når været blir varmere kommer disse sommerfruktene i butikkhyllene og (enda bedre) i markedsboder landet rundt. 

Forfatter: Herbalife Nutrition
Tropisk dessertoppskrift på kokosmousse

Skjem bort smaksløkene dine med denne nydelige, tropiske dessert som er full av sommerens smaker! Den inneholder lite fett, mye protein og er rask å lage. Nyt moussen sammen med sesongens frukter eller i seg selv i en bolle og skje for én!

Forfatter: Herbalife Nutrition
Oppskrift på en sunn godbit, rå cookies med sjokolade og hasselnøtt

Noen ganger kan bare tanken på baking virke tidkrevende og ikke verdt strevet. Denne oppskriften på denne velsmakende godbiten består bare av noen få steg, og er rask og enkel å følge. Dette er også en alternativ versjon av en høyt elsket godbit: Cookies!

Forfatter: Herbalife Nutrition
Sunn oppskrift på spinatomelett for ekstra proteiner

Siden mesteparten av oss jobber hjemmefra for tiden, er det en ting vi har mer av, og det er tid! Vi har mer tid om morgenen til å sette oss ned for å spise frokost, noe vi ofte ville gått glipp av da vi måtte kjøre til jobb.