Forfatter: Herbalife Nutrition
Familje_frukost

Til tross utallige on the go-frokoster i butikker og kiosker, sliter nordmenn mer og mer med å få i seg frokost om morgenen. Antallet som dropper frokosten har gått fra 42 prosent til 48 prosent på to år.

Forfatter: Herbalife Nutrition
mann heller herbalife nutrition high protein iced coffee i et glass

Dette vet de fleste, men i denne sammenhengen er MASSE et akronym for mat, aktivitet, stress, søvn og emosjoner. Lege og spesialist i fysikalsk medisin og rehabilitering, Michael Thorp, har gjennom et langt legeliv reflektert over hvordan vi kan bruke dette...  

Young woman jogging outdoors on bridge. Concept of healthy lifestyle.

Selv om få har ambisjoner om å være 24-timers utøvere, ønsker 7 av 10 nordmenn å bli mer fysisk aktive. Det ser imidlertid ut til at ulike utfordringer hindrer oss i å etablere en sunn livsstil, og ifølge undersøkelse dropper mange frokosten og hopper over treningen, samt tyr til sjokolade og alkohol på kvelden.  

Forfatter: Herbalife Nutrition
arbeidsbilde

Arbeidsdagen representerer en betydelig del av dagen og er derfor viktig med tanke på aktivitet og matinntak. En undersøkelse utført av YouGov for Herbalife Nutrition i 2020 viser at 37 prosent ofte føler seg tomme for energi i løpet av arbeidsdagen.

Forfatter: Herbalife Nutrition
Kvinne påfører Herbalife SKIN-produkt under hudpleierutine

Få huden din til å se sunn ut ved å gjøre små forandringer i din daglige hudpleierutine. Her er våre beste tips for glødende hud.

Forfatter: Herbalife Nutrition
To idrettsutøvere trener kardio på treningsstudioet

Å ta seg tid til en rask treningsøkt kan gi deg fantastiske fordeler og kan gi deg en kort styrkeboost. Her har du en enkel 10-minutters treningsøkt alle kan følge.

Forfatter: Herbalife Nutrition
Tre boller med mat som bidrar til et sunt hjerte

Samtalen om forholdet mellom kosthold og hjertehelse begynner å bli så gammel at vi burde vite hva vi skal gjøre. Passe på det totale inntaket av fett og holde inntaket av mettet fett lavt, hvor mye salt man spiser, spise mer fiberrik mat – som for eksempel bønner og havregryn.

Forfatter: Herbalife Nutrition
To personer begynner å trene på treningsstudioet

Til alle som føler seg som en nybegynner på treningssenteret, som har lyst til å melde seg på et treningssenter i år, her er en begynnerguide til en treningsrutine som hjelper deg med å få mer selvtillit og å føle deg bedre mens du trener.

Forfatter: Herbalife Nutrition
Glass med hydrerende, sitroninfusert vann

Drikk mye vann. Det har vi alle hørt. Lær mer om hvor viktig tilstrekkelig væsketilførsel er og hvordan du kan øke ditt daglige væskeinntak.

Forfatter: Herbalife Nutrition
To personer løper utendørs på vinterferie

Selv om du har jobbet hardt med å opprettholde aktivitetsnivået hele året, kan det hende at du trenger litt ekstra motivasjon for å holde det gående i ferien. Her er våre beste tips. 

Forfatter: Herbalife Nutrition
Par smiler mens de lager et sunt måltid sammen

Du tenker på å starte på en diett. Ikke la det forandre forholdet deres. Dere kan opprettholde et sunt kosthold og et sunt forhold.