Forfatter: Herbalife Nutrition
Familje_frukost

Til tross utallige on the go-frokoster i butikker og kiosker, sliter nordmenn mer og mer med å få i seg frokost om morgenen. Antallet som dropper frokosten har gått fra 42 prosent til 48 prosent på to år.

Forfatter: Herbalife Nutrition
mann heller herbalife nutrition high protein iced coffee i et glass

Dette vet de fleste, men i denne sammenhengen er MASSE et akronym for mat, aktivitet, stress, søvn og emosjoner. Lege og spesialist i fysikalsk medisin og rehabilitering, Michael Thorp, har gjennom et langt legeliv reflektert over hvordan vi kan bruke dette...  

Young woman jogging outdoors on bridge. Concept of healthy lifestyle.

Selv om få har ambisjoner om å være 24-timers utøvere, ønsker 7 av 10 nordmenn å bli mer fysisk aktive. Det ser imidlertid ut til at ulike utfordringer hindrer oss i å etablere en sunn livsstil, og ifølge undersøkelse dropper mange frokosten og hopper over treningen, samt tyr til sjokolade og alkohol på kvelden.  

Forfatter: Herbalife Nutrition
arbeidsbilde

Arbeidsdagen representerer en betydelig del av dagen og er derfor viktig med tanke på aktivitet og matinntak. En undersøkelse utført av YouGov for Herbalife Nutrition i 2020 viser at 37 prosent ofte føler seg tomme for energi i løpet av arbeidsdagen.

Forfatter: Herbalife Nutrition
Kvinne påfører Herbalife SKIN-produkt under hudpleierutine

Få huden din til å se sunn ut ved å gjøre små forandringer i din daglige hudpleierutine. Her er våre beste tips for glødende hud.

Forfatter: Herbalife Nutrition
To idrettsutøvere trener kardio på treningsstudioet

Å ta seg tid til en rask treningsøkt kan gi deg fantastiske fordeler og kan gi deg en kort styrkeboost. Her har du en enkel 10-minutters treningsøkt alle kan følge.

Forfatter: Herbalife Nutrition
Tre boller med mat som bidrar til et sunt hjerte

Samtalen om forholdet mellom kosthold og hjertehelse begynner å bli så gammel at vi burde vite hva vi skal gjøre. Passe på det totale inntaket av fett og holde inntaket av mettet fett lavt, hvor mye salt man spiser, spise mer fiberrik mat – som for eksempel bønner og havregryn.

Forfatter: Herbalife Nutrition
To personer begynner å trene på treningsstudioet

Til alle som føler seg som en nybegynner på treningssenteret, som har lyst til å melde seg på et treningssenter i år, her er en begynnerguide til en treningsrutine som hjelper deg med å få mer selvtillit og å føle deg bedre mens du trener.

Forfatter: Herbalife Nutrition
Glass med hydrerende, sitroninfusert vann

Drikk mye vann. Det har vi alle hørt. Lær mer om hvor viktig tilstrekkelig væsketilførsel er og hvordan du kan øke ditt daglige væskeinntak.

Forfatter: Herbalife Nutrition
To personer løper utendørs på vinterferie

Selv om du har jobbet hardt med å opprettholde aktivitetsnivået hele året, kan det hende at du trenger litt ekstra motivasjon for å holde det gående i ferien. Her er våre beste tips. 

Forfatter: Herbalife Nutrition
Par smiler mens de lager et sunt måltid sammen

Du tenker på å starte på en diett. Ikke la det forandre forholdet deres. Dere kan opprettholde et sunt kosthold og et sunt forhold.

Forfatter: Herbalife Nutrition
Rask oppskrift på muffins med tomat og grillet paprika

Selv om ferietiden har varslet sin ankomst, må vi i år sette den på vent. Men, du kan fortsatt bringe noen av de eksotiske smakene fra utlandet til kjøkkenet. Hvem elsker ikke kombinasjonen av tomater og rød paprika – spesielt når de blandes sammen i en nydelig muffins! 

Forfatter: Herbalife Nutrition
Oppskrift på proteinshake med smak av eplepai

Eplepai i et glass! Smak vår nydelige vri på denne tidløse klassikeren. Balansert, sunn og perfekt krydret, nyt vår Eplepaishake til frokost, lunsj eller middag. 

Forfatter: Herbalife Nutrition
Oppskrift på proteinbiter med sjokolade og mandler

En moderne livsstil med alt stresset det medfører kan gjøre at vi får lyst på mat som inneholder mye sukker, salt og mange kalorier. Stå imot fristelsen og hold fokuset på din sunnere og mer aktive livsstil med dette nydelige mellommåltidet.

Forfatter: Herbalife Nutrition
Oppskrift på proteinbrownies til valentinsdagen

Et dusin røde roser, bobler i glasset, og en nydelig dekadent sjokoladebrownie. Det er oppskriften på en valentinsdag helt uten dårlig samvittighet.

Forfatter: Herbalife Nutrition
Oppskrift på proteinshake med smak av banan- og gresskarpai

Denne lekre, smakfulle shaken er en perfekt balansert vri på den amerikanske klassikeren. Mektig, tilfredsstillende og nydelig kremete, denne shaken er lett å tilberede og er en av våre favoritter som en del av en sunn måltidsplan. 

Forfatter: Herbalife Nutrition
Oppskrift på kjøleskapsgrøt med Formula 1 proteinshake

Hvorfor ikke teste ut en ny måte å spise en nydelig frokost på i det nye året? Denne kjøleskapsgrøten er et velsmakende morgenmåltid, med smakfull topping laget av oppskåret pære, Urtete konsentrat med kanelsmak og Havre-eplefiber med eplesmak.

Forfatter: Herbalife Nutrition
Sunn oppskrift på sjokoladetrøfler med mynte og sjokolade

Sunnere påskegodt du kan dele med de du er glad i

Om du synes det er vanskelig å motstå alle fristelsene i påsken, hvorfor ikke prøve noe litt annerledes?

Forfatter: Herbalife Nutrition
Sunn oppskrift på jordbærvafler

Få frukter varsler sommerens ankomst mer enn de lekre jordbærene. 

Når været blir varmere kommer disse sommerfruktene i butikkhyllene og (enda bedre) i markedsboder landet rundt. 

Forfatter: Herbalife Nutrition
Tropisk dessertoppskrift på kokosmousse

Skjem bort smaksløkene dine med denne nydelige, tropiske dessert som er full av sommerens smaker! Den inneholder lite fett, mye protein og er rask å lage. Nyt moussen sammen med sesongens frukter eller i seg selv i en bolle og skje for én!

Forfatter: Herbalife Nutrition
Oppskrift på en sunn godbit, rå cookies med sjokolade og hasselnøtt

Noen ganger kan bare tanken på baking virke tidkrevende og ikke verdt strevet. Denne oppskriften på denne velsmakende godbiten består bare av noen få steg, og er rask og enkel å følge. Dette er også en alternativ versjon av en høyt elsket godbit: Cookies!

Forfatter: Herbalife Nutrition
Sunn oppskrift på spinatomelett for ekstra proteiner

Siden mesteparten av oss jobber hjemmefra for tiden, er det en ting vi har mer av, og det er tid! Vi har mer tid om morgenen til å sette oss ned for å spise frokost, noe vi ofte ville gått glipp av da vi måtte kjøre til jobb.