Artikler

  • Artikler
  • Pressemeldinger
  • Oppskrifter
  • Bra for deg - Podcast
  • Protein Bake Mix oppskrifter

Tips for sunn hud for menn

Forfatter: Herbalife Nutrition
Mann med håndkle etter hudpleierutine

Rens

Selv om du ikke har tid til å gjøre noe mer, er det viktig å rense huden din. Ikke vær redd, gutter, «rense» er bare et fint ord for å vaske ansiktet sitt. Dette bør gjøres hver morgen og hver kveld før du legger deg. Selv om du ikke kan se skitten og smusset på huden din, betyr det ikke at det ikke er noe der. Tenk på hva du blir utsatt for på en daglig basis: forurensning, bileksos, sigarettrøyk, til og med luftrensere. Alle disse små partiklene kan lande på huden din og gjøre skade, så de må vaskes bort.

Dette betyr ikke at du skal strekke deg etter det gamle såpestykket. Vanlige såper har en tendens til å inneholde vaskemidler og parfyme og er ofte lite skånsomme og uttørkende for huden. Det du trenger er en god ansiktsrens. Menn har ofte en litt fetere hud enn kvinner, så finn en rens som er rettet mot normal til fet hud for best resultat. Husk at hvis du ikke renser huden din på daglig basis, kan overflødig smuss og olje føre til tilstoppede porer og kviser.

 

Behandle

Området rundt øynene er ofte et av de første stedene vi legger merke til aldringstegn. Og dessverre er dette området ofte forsømt av mange menn. Huden rundt øynene har få svette- og oljekjertler, noe som gjør at de ofte blir dehydrert som igjen kan komme til syne som fine linjer og rynker. Den myke, tynne huden rundt øynene kan utvikle små uttrykkslinjer som raskt kan vokse seg til stygge rynker. Så hva skal du gjøre? Skaff deg en fuktighetsgivende øyekrem med en gang. Du trenger bare en liten mengde av produktet under og rundt hvert øye. Det vil bidra til å gi fuktighet, jevne ut og beskytte huden hver dag. Påfør øyekrem hver morgen og kveld før du legger deg og etter rensing.

 

Tilfør fuktighet

Fuktighetskremer kan gjøre en verden av forskjell i hvordan en manns hud ser ut. Ofte har menn faktisk større behov for fuktighetskrem enn mange kvinner har. Dette er fordi de fleste menn barberer seg.

Hver gang barberhøvelen glir over huden din, fjerner du ikke bare ansiktshår, du fjerner også nødvendige oljer fra huden din. Hva gjør du da? Da påfører du sannsynligvis en alkoholbasert etterbarberingslotion som brenner huden din. Alkoholen dehydrerer deretter huden ytterligere.

Så, hvordan motvirker du dette? Fuktighetskrem. Velg en fuktighetskrem med solfaktor for å beskytte deg mot eksponering for solens skadelige stråler. Ubeskyttet soleksponering kan føre til aldring av huden, fine linjer, rynker og, verst av alt, hudkreft.

Der ser dere, mine herrer, det er virkelig så enkelt. Hvis du inkluderer disse tre enkle trinnene i din daglige rutine, vil du definitivt merke forskjell i utseendet ditt. Dette er en enkel måte å få sunn og kjekk hud.