Ideer til sunn ernæring til sommeren

Forfatter: Herbalife Nutrition
Bolle med en sunn salat til sommerretter

Når klokken stilles til sommertid blir kveldene lysere, men det er ikke bare til sinns vi blir lettere: det blir måltidene våre og! Sommeren er på vei og det er et kjempegodt tidspunkt å legge vekk kosematen og bli kreativ med sesongbaserte salater, fersk frukt og grønnsaker. 

Selv om det er fullstendig mulig å kjøpe frukt og grønnsaker hele året, er det ingenting som slår ferskheten og smaken fra lokale sesongråvarer i kostholdet ditt. Det er også bra for miljøet å velge kortreiste produkter 

Hva med å erstatte vinterretter (som stekte poteter) med sesonggrønnsaker som blomkål og brokkoli? For salatelskere er vårløk og ruccola er klar til innhøsting i mai. Om du er glad i desserter passer rabarbra utrolig godt i smuldrepai! 

Å bytte ut rødt kjøtt med hvitt kjøtt gjør ofte at middagene blir lettere: Fjærkre og sjømat er sunne alternativer til enhver vår- eller sommersalat. 

Og, selv om du kanskje ikke føler deg like sulten i varmen, er det desto viktigere å drikke vann. Det anbefales å drikke 6 til 8 glass med væske om dagen. Både vann, lettmelk og sukkerfrie drikker teller selvfølgelig, men hvorfor ikke finne frem blenderen? Frukten i mai er perfekte til kjempegode juicer og smoothier.