Ditt treningsprogram i ferien

Forfatter: Herbalife Nutrition
Mann trener på sommerferie

Rekk opp hånda om du noensinne har pakket med treningstøy på ferie, men at det ble liggende nederst i kofferten da du kom frem. La oss være ærlige: Selv med gode intensjoner, kan det være at vi noen ganger glemmer treningsrutinene våre når vi drar på ferie. 

Men ferien er en flott mulighet til å prøve noe nytt når det kommer til trening. Uansett hvilken type pause du har planlagt, har vi noen forslag: 

 

Vi drar på stranden 

Bytt ut din vanlige pilatestime med strandyoga, tren magemusklene med brettpadling eller ta deg en morgenløpetur på sanden. Dette lar musklene dine arbeide på nye og varierte måter – og du får garantert en fantastisk utsikt mens du trener! 

 

Flytt fjell 

Om ferien din bringer deg ut i mer ulendt terreng, prøv deg på terrengsykling, hesteridning, stavgang eller fotturer som en del av ferien din. De fleste feriesteder i fjellområder har mulighet til å arrangere disse spennende aktivitetene og kan ofte tilby lege av utstyr. 

 

Byfolk 

På storbyferie har du mange alternativer når det kommer til trening. Det enkleste er å sette deg et skrittmål hver dag, gå overalt og bruk beina når du utforsker byen. Men du kan også benytte anledningen til å teste lokale treningssentre og -timer, leie en sykkel eller planlegge nye og spennende løperuter. 

 

På tide å pakke ned treningstøyet!