Din plan for å ta vare på håret etter sommeren i 4 steg

Forfatter: Herbalife Nutrition
Kvinne tar vare på håret sitt under sommerhårpleierutine

Ser og føles håret ditt litt glansløst ut? Sommeren har nok krevd sitt, både direkte sollys, klor og stylingprodukter bidrar nok til å skade håret. Dette er det perfekte tidspunktet til å kickstarte hårhelsen din med en liten detox:

 

Trinn 1: Bestill en frisørtime

Å klippe håret er den beste måten å kvitte seg med slitte eller tørre tupper som kan ha dukket opp i løpet av sommeren. Enten du ber frisøren om en stuss eller å klippe av noen centimeter, får du en god følelse og håret vil se og føles sunnere ut med en gang.

 

Trinn 2: Gå gjennom hårvaskrutinen din

Skal håret vaskes daglig eller sjeldnere? Det finnes ingen riktige eller gale svar, men vurder å ikke bruke sjampo hver gang du dusjer for å unngå å strippe håret for oljer. Det er det beste valget når det kommer til å la håret ditt holde på fuktigheten sin. Gi næring til håret ditt med vår Herbal Aloe Strengthening shampoo og conditioner .

 

Trinn 3: Ro ned stylingbruken

Hårfønere, krølltenger og glattetenger sliter på håret, varme gjør at håret mister naturlig fuktighet og legger press på hårets struktur. Lokkene dine vil takke deg for en pause fra varmestyling, men om du ønsker å style håret – prøv å bruke lavere temperaturer, vær forsiktig når du børster det og bruk varmebeskyttende stylingprodukter.

 

Trinn 4: Husk å ha et balansert kosthold

Ikke glem at hårets tilstand avhenger av hva slags mat du gir kroppen din. Pass på at kostholdet ditt er balansert og inneholder rikelig av makro- og mikronæringsstoffer.