Din guide til fitness i ferien

Forfatter: Herbalife Nutrition
To personer løper utendørs på vinterferie

Høytidssesongen nærmer seg og for mange av oss, betyr dette ekstra kos og kvalitetstid i sofaen. Selv om du har jobbet hardt med å opprettholde aktivitetsnivået hele året, kan det hende at du trenger litt ekstra motivasjon for å holde det gående i ferien. Her er våre beste tips for å holde seg aktiv mellom sofakosen:

 

Lag en timeplan 

I ferien forsvinner de normale rutinene våre. Lag en timeplan du ikke kan endre der du setter av tid til å trene. Ikke glem å ha hviledager også!

 

Vær sosial 

For mange handler høytiden om å være sammen med venner og familie. Hvorfor ikke gripe sjansen til å ta et kurs sammen, tilbringe tid sammen på en gå- eller joggetur, eller planlegge en gruppeaktivitet som sykling eller dansing?

 

Være strategisk 

Har dere planlagt et stort og mektig måltid? Planlegg en treningsøkt før dette måltidet for å holde overspising unna. Som en ekstra bonus kan en god treningsøkt før et slikt måltid gjøre at du lettere tar sunne valg.

 

Gjør litt forskjellig 

Dette er det perfekte tidspunktet til å gjøre endringer i treningsregimet ditt. Google noen raske HIIT-treningsøkter som du kan gjøre hvor som helst eller lag din egen versjon. Om du vanligvis drar på treningssenter, prøv svømming. Eller prøv noe helt nytt – kanskje oppdager du en ny lidenskap.

 

Se fremover 

Bruk denne tiden på å sette nye helse- og fitnessmål og tenk på hvordan du har lyst til å utfordre deg selv fremover. Vær spesifikk og realistisk. Og ikke glem å rose deg selv for hvor langt du har kommet allerede!