4 tips til hudpleie for menn

Forfatter: Herbalife Nutrition
Mann vasker ansiktet under hudpleierutine

Så, hva burde alle menn gjøre når det kommer til en daglig hudpleierutine?

 

Bruk en ansiktsrens

Du er kanskje vant til å bruke et vanlig såpestykke, men det er ikke bra for huden din. Såpestykker kan inneholde sterke vaskemidler som ikke er ment for ansiktet. De kan også forstyrre hudens pH-balanse og fjerne nyttige oljer fra den. Velg en ansiktsrens som tar seg av overskuddsolje, fjerner skitt, olje, svette og forurensing og tilfører sårt tiltrengt fuktighet. Se etter produkter som ikke inneholder sulfater eller parabener, men som inneholder antioksidanter, vitaminer og Aloe Vera for ekstra fuktighet.

 

Begynn å eksfoliere

Fordi menns hud er så tykk, er det nødvendig å eksfoliere, og en mann kan gjøre det oftere enn en kvinne. Skrubb jevnlig vekk død hud som har bygget seg opp, det vil hjelpe deg med å rense porene og begrense fremkomsten av hudormer.

 

Kutt ut etterbarberingsvann

De fleste etterbarberingsprodukter inneholder alkohol, det er derfor det svir og stikker når de påføres huden. Det er på tide å kutte ut slike produkter som irriterer, de er rett og slett ikke bra for huden. De kan forårsake oppsamling av døde hudceller, noe som kan føre til at hårstrå setter seg fast i huden og inngrodde hår og irritasjoner oppstår. Invester i en alkoholfri ansiktstoner med høyt innhold av antioksidanter for å roe ned huden etter barbering.

 

Bruk solkrem

Å bruke solfaktor hver dag før du går ut er særlig viktig for menn. Menn er ofte mer ute enn kvinner og er mer utsatt for miljøfaktorer. Det er også større risiko for å bli utsatt for sol tilfeldig, når du går tur med hunden, gjør litt hagearbeid eller kjører bil (solstrålene kan trenge gjennom vindusruten). Så menn bør alltid bruke en fuktighetskrem med solfaktor 30 for å bekjempe aldringstegn.

 

VISSTE DU DETTE?

Herbalife SKIN SPF 30 Protective Moisturiser er en fuktighetskrem som varer lenge, som gjør huden glatt og myk og gir svært god UVA/UVB-beskyttelse!