Artikler

  • Artikler
  • Pressemeldinger
  • Oppskrifter
  • Bra for deg - Podcast
  • Protein Bake Mix oppskrifter

4 måter å styrke forholdet ditt og kroppen din

Forfatter: Herbalife Nutrition
Par smiler og trener sammen utendørs

Forhold og fitness går hånd i hånd. Begge deler er hardt arbeid, krever forpliktelse, men er verdt det!

En moderne livsstil kan være travel og forventningene kan være krevende. Oppmerksomheten vår trekkes i ulike retninger: Det kan være vanskelig å håndtere alt og å samtidig være til stede for partneren vår, det blir enda vanskeligere å tilbringe kvalitetstid med vår kjære.

Men, finner du en balanse kan et godt forhold ha positiv innvirkning på vår generelle følelse av velvære og forbedre selvtilliten vår.

 

Dropp overflødig bagasje

Stressfaktorer i en moderne livsstil kan være overveldende. Mange par ender opp med å måtte velge mellom å ta vare på sine egne behov og å få tid med partneren sin. Denne drakampen kan føre til langvarig misnøye i forholdet.

Tenk på hva «kvalitetstid» med partneren din innebærer. Om det alltid dreier seg om å spise, kan det bli enda vanskeligere å holde fokuset på dine personlige helsemål.

Gjør datekvelden mer spennende: gå på et dansekurs, ta en løpetur sammen eller rett og slett en rask gåtur.

 

Knytt bånd over endorfiner

Når dere deler et mål er det større sannsynlighet for at dere lykkes. Å oppnå noe sammen kan styrke båndet til ethvert forhold.

Det er noe spesielt med å svette i treningsstudioet eller gå på tur sammen: Det gir par kvalitetstid sammen, som samtidig er konstruktiv. Dere blir bedre kjent, finner nye treningsøvelser sammen og humøret deres blir bedre.

De naturlige endorfinferomonene frigjort når dere trener og gløden dere får av trening kan til og med få deg til å føle dere mer tiltrukket av hverandre!

 

Teknologifri sone

Når par jobber sammen mot et felles, fysisk mål. får de noe positivt å holde kontakten gjennom. Legg vekk telefonen (og andre teknologiske enheter) når dere trener. Fokuser på hvordan du føler deg, delta i samtaler med partneren din og konkurrer med hverandre i all vennskapelighet!

 

Fysisk tilknytning og tillit

Det kan være veldig meningsfylt når partneren din lærer deg en ny ferdighet. Den fysiske tilknytningen som skjer når dere hjelper hverandre, med pull-ups eller spotting når dere trener med vekter, kan bidra til å bygge tillit og tilknytning som fortsetter lenge etter at treningen er over.